E-laboratory for digital education

E-laboratory for digital education

Na upravo pristiglim rezultatima poziva za predlaganje Erasmus+ projekata iz aktivnosti „Partnerstva za spremnost na digitalno obrazovanje u području visokog obrazovanja" za 2020. godinu, projekt Ekonomskog Fakulteta Sveučilišta u Rijeci „E-laboratory for digital education" jedan je od 9 prihvaćenih za financiranje. 
 
Partnerske institucije na projektu su nam University of Limerick, Univerza v Mariboru te tehnološki startup Girtech Limited iz Dublina. Predviđeno trajanje projekta je dvije godine, odobreni iznos za financiranje iznosi 1.230.000 kuna, a voditelj je izvanredni profesor Nenad Vretenar. Ciljana skupina projekta su prvenstveno profesori kojima će biti omogućeno usavršavanje vještina i kompetencija ne samo u vezi s novim tehnologijama nego i u razvoju metodičkih pristupa kako bi znali koje tehnologije i alate odabrati za svoju nastavu te kako unaprijediti metode proučavanja.
 
Rezultati koje namjeravamo postići su umrežavanje visokoškolskih institucija, razmjena znanja i iskustava, unaprjeđenje digitalnih kolegija, daljnji razvoj digitalne pedagoške kompetencije nastavnog osoblja, razvoj platforme za e-učenje te razvoj metodologije izvođenja online ispita. Veselimo se skorom početku!
 

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više