EFRI humanitarna akcija: "Ispunjavamo želje zajedno"

EFRI humanitarna akcija:

Kao i prethodnih godina, EFRI zajednica i ove godine okuplja studente, ALUMNI-je i zaposlenike Fakulteta kako bi zajedno pokazali veliko srce u humanitarnim aktivnostima – s istim entuzijazmom i željom za pomaganjem potrebitima.

U ovom vrlo izazovnom razdoblju, odlučili smo pomoći jednoj kategoriji ljudi koja često u ovakvim akcijama prođe „ispod radara". To su osobe slabijeg imovinskog stanja, najčešće starije, ponekad bez vlastitog doma, neke od njih s invaliditetom, a sve imaju jedan zajednički nazivnik – u životu su ostale same.


U suradnji sa Socijalnom samoposlugom odlučili smo saznati tko su oni, što im doista treba i dobili smo popis njihovih želja. Stoga se, kao i prethodnih godina zajedno udružujemo kako bi im uljepšali blagdane i izmamili osmijeh na lica.


Popis ovogodišnjih želja dostupan je na POVEZNICI*. Ukoliko ste u prilici ispuniti jednu (ili više) želja korisnika Socijalne samoposluge, molimo Vas da upišete Vaše ime, prezime i kontakt broj (telefon/mobitel) na popisu ovogodišnjih želja. 

* otvarate li popis putem mobitela, odaberite opciju "Otvori putem preglednika", a ako ne budete mogli otvoriti datoteku ni na taj način, kontaktirajte Morenu Simčić (morena.simcic@efri.hr)


Uz ispunjavanje potreba korisnika Socijalne samoposluge – prikupljat će se i hrana te higijenske potrepštine za korisnike Socijalne samoposluge.

 

NAPOMENE:


  • Svi paketi zaprimaju se u Višenamjenskoj dvorani 1 (1. kat Fakulteta) od 14. do 22. prosinca (7.30 do 15.30 sati). Ključ Dvorane moguće je dobiti u Dekanatu ili u uredu Diane Ježine Radovanović (ured br. 16).
  • Molimo sve da na pakete napišu redni broj želje (dostupan na popisu želja – stupac A)
  • Ukoliko odlučite donirati namirnice koje su svježe i imaju ograničeni rok trajanja (npr. meso) možete to napraviti na način da kupite bon za hranu ili da namirnice dostavite zadnji dan akcije (do 11 sati).
Kontakt osoba za ovogodišnju EFRI humanitarnu akciju je Morena Simčić, stručna suradnica u Centru za karijere. U slučaju upita, slobodno se obratite na mail morena.simcic@efri.hr, 051/355-135, 099/528-4601 ili osobnim dolaskom u ured (1. kat, zgrada Aneks).


S obzirom na izuzetni odaziv naše zajednice i prethodnih godina, koristimo priliku da svima zahvalimo na inicijativi i želji za pomaganjem onima koji to najviše treba.

 

Veliko HVALA svima!

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više