EFRI Tjedan brucoša

EFRI Tjedan brucoša

Prvi tjedan nove akademske 2018./2019. godine, Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci je odlučio posvetiti 1. godini preddiplomskog studija ili brucošima.
 
Tom prilikom organizirali smo nekoliko zanimljivih događaja, ali i pokrenuli projekt EFRI buddy kojim im želimo olakšati prijelaz iz srednjoškolskih u studentske klupe osiguravajući im podršku starijih studenata Fakulteta.

Osim tradicionalnog pozdravnog govora Uprave i djelatnika Fakulteta, brucoše već u ponedjeljak očekuje zanimljivi panel pod nazivom: "Umjetna inteligencija - gdje su granice? Izazovi primjene umjetne inteligencije u poslovanju" za koji se mogu prijaviti OVDJE.

U nastavku Tjedna, očekuju ih prvi sastanci s EFRI Buddy-jima koji će im predstaviti sve mogućnosti studiranja na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, odgovoriti na sva pitanja koja ih muče te ih povesti u obilazak Fakulteta.

Zadnji dan, u suradnji s ERSTE&STEIERMÄRKISCHE BANK d. d., održat će se Mala škola bankarenja koja će brucoše upoznati s osnovama bankarskog poslovanja.

Dodatno, svim brucošima je besplatno dostupan i EFRI Vodič za brucoše na hrvatskom i engleskom jeziku.
 
 
 

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više