Erasmus natječaj - studijski boravak

Erasmus natječaj - studijski boravak

Dragi studenti!
 
Raspisan je Erasmus natječaj  za  mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u ljetnom semestru akademske godine 2019./2020.
Natječaj je otvoren od 3.6.2019.do 17.9.2019. i mogu mu pristupiti studenti svih godina studija (uključujući i studenti prve godine preddiplomskog koji će u 2019/2020. biti upisani u drugu godinu studija).
 
S obzirom da se Fakultet uskoro zatvara radi ljetnih praznika (od 22.7. do 25.8.2019.), molimo zainteresirane studente da preko ljetnih praznika prouče upute kako se prijaviti na natječaj te da nakon praznika pristupe prikupljanju potrebne natječajne dokumentacije kada Fakultet bude ponovno otvoren.
 
Također je raspisan i natječaj za Erasmus stručnu praksu do 1. lipnja 2020. godine, odnosno do popunjenja preostalih kvota, pa molimo zainteresirane studente da preko ljetnih praznika prouče upute kako se prijaviti na natječaj te da pomalo krenu u pretraživanje potencijalnih kompanija/institucija u kojima bi odrađivali stručnu praksu, putem tražilica koje se mogu pronaći na ovoj poveznici (stranice za traženje prakse). Naime, da bi se pristupilo natječaju za stručnu praksu, studenti moraju natječajnoj dokumentaciji priložiti i potvrdu kompanijie/institucije koja će ih primiti na praksu.
 
Za sva dodatna pitanja stoje Vam na raspolaganju sveučilišni Ured za mobilnost international@uniri.hr (do 02.08 i od 19.08.) te Ured za međunarodnu suradnju Ekonomskog fakulteta u Rijeci marko.donadic@efri.hr (do 19.7. i od 26.8.)
 
Svim studentima želimo ugodne ljetne praznike!
Vaš EFRI
 


 

 


























Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više