Erasmus natječaj za mobilnost studenata u svrhu pohađanja Erasmus Kombiniranih intenzivnih programa

 Erasmus natječaj za mobilnost studenata u svrhu pohađanja Erasmus Kombiniranih intenzivnih programa

Sveučilište u Rijeci 21. prosinca 2021. raspisalo Erasmus natječaj za mobilnost studenata u svrhu pohađanja Erasmus+ Kombiniranih intenzivnih programa – Blended Intensive Programs na inozemnim partnerskim ustanovama u 2021./2023.

             

Studenti mogu, u dogovoru s inozemnom institucijom, ostvariti kombiniranu (blended) mobilnost u okviru Kombiniranog intenzivnog programa (Blended Intensive Program - BIP) ukoliko ga inozemna ustanova organizira. Pritom fizička mobilnost mora trajati minimalno 5 dana, a maksimalno 30 dana uz obveznu virtualnu mobilnost prije, tijekom i/ili nakon fizičkog dijela mobilnosti. Blended mobilnost u okviru BIP-a mora rezultirati s minimalno ostvarena 3 ECTS boda.

 

Uvjet koji mora biti ostvaren prije odlaska na mobilnost je potpisan međuinstitucijski Erasmus+ sporazum o suradnji između Sveučilišta u Rijeci i partnerske visokoškolske ustanove u inozemstvu koja organizira BIP.

 

Mobilnost se može ostvariti u zemljama Europske Unije, Norveškoj, Islandu, Lihtenštajnu, Srbiji, Makedoniji ili Turskoj te mora biti ostvarena u razdoblju od 1. veljače 2022. do 31. listopada 2023.

 

Natječaj će biti otvoren do iscrpljenja raspoloživih sredstava, a najkasnije do 1. lipnja 2023. godine. Sve uredne prijave koje prođu administrativnu provjeru odmah će se uzimati u obzir. Sveučilište u Rijeci će sa studentima koji udovoljavaju uvjetima natječaja po potvrdi Povjerenstva sklapati ugovore o dodjeli financijske potpore. Nepotpune i nepravodobno podnesene prijave neće se razmatrati.

 
 
TEKST NATJEČAJA 

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se