Evidencija studija - dinamika upisa

Evidencija studija - dinamika upisa

Dragi studenti,

U proteklom razdoblju došlo je do kvara na mrežnim resursima i otežanog pristupa pretincima službene elektroničke pošte Fakulteta. Od kad smo uočili problem radimo na njegovom rješavanju te smo vam zahvalni na strpljenju. 

Danas, do kraja dana, svi kandidati dobit će potvrdu o uspješno obavljenim upisima u prvi krug diplomskog studija (redoviti i izvanredni).

Od četvrtka, 01. listopada 2020. godine, započinje unošenje potvrda o uspješno izvršenim upisima na više godine studija putem studomata i putem elektroničke pošte. Upis u više godine studija bit će moguće riješiti i kroz cijeli sljedeći tjedan te nitko od studenata neće biti zakinut za upis u više godine. Ukoliko do četvrtka, 8. listopada 2020. godine ne zaprimite odgovor molimo vas da se javite Evidenciji za preddiplomski i diplomski studij. 

Sutra se otvaraju prijave za drugi krug upisa na diplomski studij. Natječaj će biti objavljen na mrežnim stranicama Fakulteta do 13 sati. 

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više