„Ideje, inovacije, inicijative – jedina uloga ili jedinstvena pozicija mladih?

„Ideje, inovacije, inicijative – jedina uloga ili jedinstvena pozicija mladih?

Četvrti panel u sklopu projekta „21 put prema uspjehu" pod naslovom „Ideje, inovacije, inicijative – jedina uloga ili jedinstvena pozicija mladih?" održat će se u četvrtak, 10. veljače s početkom u 18h u Hilton GardenInn Hotelu u Zagrebu, sa live-streamom na Entrio platformi. Panelistice ovog panela bit će Andrea Čović Vidović, Ivana Novoselec i Vedrana Jelušić Kašić, a moderatorice panela su Manuela Šola i Vedrana Likan.

 

Link za preuzimanje besplatnih ulaznica za sudjelovanje uživo ili online je ovdje: https://www.entrio.hr/event/ideje-inovacije-i-inicijative-jedina-uloga-ili-jedinstvena-pozicija-10659

 

O panelisticama:

 

Andrea Čović Vidović je komunikatorica pozivom: vodi odnose s javnošću za Europski parlament od 2013., kad je Hrvatska postala članicom EU-a. Politologinja i lingvistkinja obrazovanjem: na Johns Hopkins School of Advanced International Relations radila je doktorsko istraživanje o odnosu SAD-a i Zapadnog Balkana, u Velikoj Britaniji magistrirala europske politike, u Zagrebu anglistiku i germanistiku. Nekad diplomatkinja na pregovorima o članstvu Hrvatske s Unijom, zatim voditeljica službe za EU u Ministarstvu financija pa načelnica sektora za EU programe i projekte u Ministarstvu rada i mirovinskog sustava - a još prije toga suradnica u Institutu za međunarodne odnose i razvoj u Zagrebu i voditeljica međunarodnih projekata u UNIQA osiguranju. Govori 7 jezika i prevela je nekoliko knjiga, kao klinka trenirala plivanje u Jadrana u Splitu i najsretnija je u moru; odnedavno se u slobodno vrijeme sve ozbiljnije bavi pjevanjem. 

 

Ivana Novoselec je izvršna direktorica Akademije za politički razvoj, organizacije koja se bavi obrazovanjem mladih lidera, a danas umrežava preko 500 alumna iz raznih sfera javnog života. U neprofitni sektor zakoračila je s upravljačke pozicije u privatnom sektoru. Naime, nakon pozicije savjetnice u tadašnjem Ministarstvu europskih integracija i vanjskih poslova, 2005. s partnericama pokreće i 15 godina razvija prvu domaću savjetodavnu tvrtku specijaliziranu za savjetovanje za razvoj i EU fondove - Razbor (danas Apsolon), gdje se kao direktorica bavila strateškim planiranjem u javnom sektoru. Ivana je po obrazovanju komparatistica i profesorica hrvatskog jezika i književnosti i magistra Europskih studija sa Sveučilišta u Cambridgeu.

 

Vedrana Jelušić Kašić je članica Uprave PBZ d.d. zadužena za Područje poslovanja sa srednjim i velikim poduzećima i investicijsko bankarstvo; koordinira društva PBZ Croatia osiguranje d.d. za upravljanje obveznim mirovinskim fondovima i PBZ-Leasing d.o.o. Vedrana ima više od 20 godina rukovoditeljskog iskustva u međunarodnim financijskim institucijama. Prije PBZ-a, bila je u Deloitteu, a prije toga Direktorica Europske banke za obnovu i razvoj za Hrvatsku, Sloveniju, Mađarsku i Slovačku. Vedrana je izravno vodila više od 40 transakcija u 12 država središnje i jugoistočne Europe. Bila je članica nadzornih odbora u nekoliko prehrambenih i trgovinskih društava u regiji. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i magistrirala iz područja međunarodne ekonomije i financija na Sveučilištu Brandeis, Massachusetts, SAD. Posjeduje diplomu Financial Times, London, Ujedinjenog Kraljevstva za neizvršne direktore, članove nadzornih odbora.


Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više