Izvrstan uspjeh naših studenata u Rusiji!

Izvrstan uspjeh naših studenata u Rusiji!

U sklopu bilateralne suradnje Ekonomskog fakulteta i Ural Federal University-a, naši su studenti imali mogućnost pohađati desetu jesensku školu na temu „Sustainable business development: Smart future for all" koja se održala od 10. do 18. studenog u Ekaterinburgu, Rusija.
 
 Album iz Rusije možete pogledati OVDJE
 
Tijekom našeg boravka imali smo mogućnost odslušati zanimljiva predavanja, posjetiti tvornice renomiranih brendova, raditi na konkretnim case studyjima i barem na nekoliko dana iskusiti ruski način života.Imali smo izvrsne domaćine koji su se pobrinuli da jesenska škola u Ekaterinburgu bude iskustvo za pamćenje.Posebno nas je dojmila posjeta Sberbanci, glavnog sponzora jesenske škole, u kojoj smo proveli cijeli dan. U njihovim smo prostorijama odslušali zanimljivo predavanje o digitalizaciji ruskoj ekonomiji i pozicioniranju ruske ekonomije na globalnoj razini.Oduševila nas je i cjelokupna atmosfera. Školu je pohađalo 50 studenata iz 18 zemalja svijeta, pa je svatko obogatio druženja sa svojom kulturom, običajima i životnom pričom.Case studyjeve smo rješavali u grupama, a naši su mentori bili profesori iz cijelog svijeta. Na finalnoj prezentaciji projekta, čiji je cilj bilo razviti strategije postizanja održivih ciljeva u Coca Coli, Unileveru, Philip Morrisu i Sberbanci, naš je tim nagrađen uz posebnu pohvalu za najbolji rad.Htjeli bi se zahvaliti Ekonomskom fakultetu koji nam je osigurao besplatne kotizacije za jesensku školu i omogućio nam da iskusimo tako jedinstveno iskustvo koje bi svima, bez dvojbe, preporučili.
 

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više