Kava s Upravom Ekonomskog fakulteta u Rijeci

Kava s Upravom Ekonomskog fakulteta u Rijeci

Kava s Upravom Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci održat će se u četvrtak, 15. studenoga 2018. s početkom u 14 sati u Kantini Fakulteta.
 
Zanima vas Erasmus program mobilnosti ili kako napisati završni rad? Izv. prof. dr. sc. Zoran Ježić, prodekan za preddiplomske studije, otklonit će vaše nedoumice.
 
Imate pitanje  o diplomskom radu ili vas zanima kako izgleda obrana? Pitajte sve što vas zanima doc. dr. sc. Helgu Pavlić Skender, prodekanicu za diplomske studije.
 
Želite doznati više o mogućnostima obavljanja stručnih praksi? O tome ćete moći porazgovarati s prodekanicom za suradnju s gospodarstvom, izv. prof. dr. sc. Danijelom Sokolić.
 
Zanimaju vas programi na poslijediplomskom studiju? Obratite se našem prodekanu za znanost i poslijediplomske studije, prof. dr. sc. Saši Žikoviću.
 
Dekan Fakulteta, prof. dr. sc. Alen Host, također će biti otvoren za sva vaša pitanja, prijedloge i sugestije.
 
Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i uz kavu (ili čaj) s Upravom Fakulteta porazgovarajte o svim mogućnostima koje vam nudi vrijeme studiranja!
 
Prijave su otvorene putem online obrasca dostupnog na linku: http://skr.rs/dhk
 
Vidimo se!

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više