Kodira ONA

Kodira ONA

Studenac, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca i lanac s najvećom mrežom trgovina u Hrvatskoj, u svom poslovanju koristi prediktivnu analitiku zahvaljujući svom centru izvrsnosti Studenac Digitalu, posvećenom inovacijama i prediktivnoj analitici.
 
"Podatke i analitiku vidimo kao značajan korak bliže kupcima, ali i kao sredstvo kako bismo cjelokupno poslovanje učinili još agilnijim i učinkovitijim te što uspješnije odgovorili na potrebe naših kupaca.
Svjesni da se i dalje, u odnosu na mladiće, manje djevojaka odlučuje na obrazovanje i razvoj karijere u tom području, želimo podržati osnaživanje žena u području digitalne tehnologije i analitike podataka. Stoga smo uoči Međunarodnog dana žena pokrenuli projekt Kodira u želji da s njima podijelimo svoje znanje i iskustvo, ali i nagradimo njihovu izvrsnost." Studenac.
 
Kodira je projekt koji se sastoji od natječajnog zadatka iz područja prediktivne analitike, a na koji se mogu prijaviti sve studentice s područja Hrvatske koje posjeduju osnovno znanje iz područja prediktivne analitike te znaju neki od programskih jezika.

Natjecateljica koja pokaže svoje znanje i inovativnost u pristupu te precizno riješi natječajni zadatak, osvojit će program mentorstva u Studencu s timom Studenac Digitala sa sjedištem u Zagrebu, u trajanju do šest tjedana. Tim data inženjera i data znanstvenika Studenac Digitala tijekom šest tjedana pobjednici će, kroz program mentorstva, pokazati sve izazove i mogućnosti primjene prediktivne analitike unutar dinamičnog maloprodajnog sektora. Dodatno uz program mentorstva, pobjednicu očekuje i poklon iznenađenja.
 
Sudjelovati u natječajnom zadatku moguće je isključivo pojedinačno, a prijave su otvorene od 8. do 15. ožujka 2023. Više informacija o samom projektu, zadatku i načinu prijave možete pronaći na poveznici - www.studenac.hr/kodiraona/ .

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više