Malim koracima prema velikim promjenama

Malim koracima prema velikim promjenama

Ured za studente s invaliditetom i Sveučilišni savjetovališni centar Sveučilišta u Rijeci organiziraju u sklopu projekta "Malim koracima prema velikim promjenama" četiri edukativna predavanja na teme povezane s mentalnim zdravljem i teškoćama u razvoju.

Predavanja su namijenjena nastavnicima i studentima, a primarno mladima koji se u budućnosti vide na radnim mjestima u odgojno-obrazovnim ustanovama ili profesionalcima koji već u takvim ustanovama rade.

Edukativna predavanja održat će se putem online Zoom platforme, a sudjelovanje na istima je besplatno i otvoreno za sve.

Prvo predavanje održat će se u četvrtak, 27. travnja 2023. godine s početkom u 18.30 sati na temu "Mentalno zdravlje i profesionalno sagorijevanje". Predavačica na prvom edukativnom predavanju je dr. sc. Sanja Bradić, a zainteresirani se mogu prijaviti putem sljedeće poveznice: https://forms.gle/s9pZvSwmHTduy2u2A.


Kontakt elektroničke pošte: malikoraci.velikepromjene@gmail.com (Lucija Šogorić)

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više