Mladi i zapošljavanje - tematsko predavanje

Mladi i zapošljavanje - tematsko predavanje


U srijedu, 27. travnja u 16.30 u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke bit će održano tematsko predavanje "Mladi i zapošljavanje". Organizator ovog predavanja je Savjet mladih Primorsko-goranske županije, a predavač je gospodin Željko Marković, ispred Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. 

Glavna tema ovog predavanja bit će zapošljavanje mladih osoba u Primorsko-goranskoj županiji, a unutar navedene glavne teme obradit će se sljedeći segmenti:
potpore za zapošljavanje/samozapošljavanje, obrazovanje zaposlenih i nezaposlenih osoba, osposobljavanje na radnom mjestu, potpore za usavršavanje, pripreme za razgovor s poslodavcima, razvoj karijere, pripravništvo, CV i molbe za bolje predstavljanje.
Zapravo, cilj ovog predavanja je obraditi sve teme koje su bitne mladima prilikom izlaska na tržište rada, bilo da se radi o inicijativi za samozapošljavanje ili da se radi o pronalasku posla odnosno svemu onome što tome prethodi. Predviđeno je i vrijeme za pitanja kroz koja će mladi moći postaviti konkretna pitanja te će im predavač sa svog stajališta i iz iskustva najbolje objasniti kako to funkcionira u praksi. 

Ovdje će se nastojati riješiti i problem nedovoljne informiranosti mladih o svemu onome što im stoji na raspolaganju, bilo da se radi o raznim usavršavanjima, školovanjima, potporama za zapošljavanje, ali i pripreme za sam razgovor, odnosno prezentaciju sebe kod potencijalnog poslodavca. 

Molimo sve zainteresirane da se jave/prijave na mail megivrkic@gmail.com.

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više