Natječaj stručno osposobljavanje - srpanj, 2018.

Natječaj stručno osposobljavanje - srpanj, 2018.

19. srpanj 2018. godine 



Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, Ivana Filipovića 4, 51000 Rijeka, raspisuje 

 
 
N A T J E Č A J



Za primanje polaznika/polaznice na stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa, i to za: 


1) Stručnog suradnika/ stručnu suradnicu u Referadi za cjeloživotno učenje


Pristupnici moraju ispunjavati opće uvjete prema Zakonu o poticanju zapošljavanja (Narodne novine br. 57/12, 120/12 i 16/17) i dodatne uvjete: 


-diplomski sveučilišni studij ekonomije - VSS; magistar/ra ekonomije (mag. oec.),
-nezaposlena osoba nema više od 12 mjeseci iskustva u zvanju za koje se osposobljava,
-poznavanje engleskog jezika,
-poznavanje rada na računalu.


Prijavi na natječaj prilaže se životopis, dokaz o odgovarajućoj stručnoj spremi, dokaz o hrvatskom državljanstvu i dokaz o zadovoljavanju općih i posebnih uvjeta natječaja. Pristupnici cjelokupnu dokumentaciju dostavljaju u presliku. Fakultet zadržava pravo da prije donošenja odluke s pristupnicima koji podnesu pravovremenu i urednu prijavu te ispunjavaju formalne uvjete natječaja održi intervjue.


Na natječaj se, pod ravnopravnim uvjetima, imaju pravo javiti osobe oba spola. Izrazi koji se koriste u ovom natječaju, a imaju rodno značenje, koriste se neutralno i odnose jednako na oba spola.


Prijavom na natječaj pristupnici su izričito suglasni da Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci, kao voditelj zbirke osobnih podataka, može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati podatke u svrhu provođenja natječajnog postupka, sukladno odredbama propisanim Općom uredbom o zaštiti podataka (Uredba EU 2016/679).


Prijave na natječaj pristupnici moraju dostaviti u roku od 30 dana od dana objave ovog natječaja na adresu Ekonomskog fakulteta u Rijeci, Ivana Filipovića 4, 51000 Rijeka, s naznakom „PRIJAVA NA NATJEČAJ – stručno osposobljavanje za rad". 


Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati.


Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više