Natječaj za izradu loga/vizualnog identiteta

 Natječaj za izradu loga/vizualnog identiteta

Sveučilište u Rijeci raspisalo Natječaj za izradu loga/vizualnog identiteta međunarodnog znanstveno – stručnog skupa 150. obljetnice pruga Rijeka - Karlovac i Rijeka - Pivka. 
Natječaj je otvoren za sve studente i studentice Sveučilišta u Rijeci neovisno o razini studija.

Kao dio svoje javne odgovornosti, Sveučilište u Rijeci se uključuje u inicijativu Grada Rijeke za obilježavanje 150. obljetnice pruga Rijeka - Karlovac i Rijeka - Pivka kao suorganizator tog međunarodnog znanstveno-stručnog skupa.

Ovim se Natječajem, a u skladu s Ugovorom o programskom financiranju, iznos od 650 € bruto namjenski usmjerava na izradu prepoznatljivog loga/vizualnog identiteta međunarodnog znanstveno – stručnog skupa. Logo/vizualni identitet će se upotrebljavati na on-line i off-line promidžbenim materijalima (memorandum, plakati, letci, brošure, monografije, mrežne stranice i dr.), kojima će obljetnica dobiti na prepoznatljivosti i uočljivosti. 

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se