Počinje još jedan Tjedan karijera na Ekonomskom fakultetu u Rijeci

Počinje još jedan Tjedan karijera na Ekonomskom fakultetu u Rijeci

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci i Centar za karijere EFRI, unatoč epidemiološkoj situaciji uzrokovanoj virusom COVID-19, treću godinu za redom organiziraju veliki Tjedan karijera.

 

Tako će se od 2. do 6. studenoga 2020. više od 40 predavača iz gospodarstva uključiti u aktivnosti ovogodišnjeg programa!

 

U cilju informiranja studenata o mogućnostima koje im se nude na tržištu rada, njihovog educiranja i razvoja profesionalnih vještina, profesori će na jedan dan ustupiti svoje mjesto direktorima banaka, menadžerima, marketinškim stručnjacima, poduzetnicima, računovođama i drugim uspješnim predavačima iz prakse.

 

Neka od organizacija iz kojih dolaze predavači su: Kaltenberg Adria d.o.o., GPP Mikić d.o.o., JGL d.d., Logoteam d.o.o., A1 d.o.o., Europski revizorski sud, Europski parlament, Oxygen Tech d.o.o., 3. maj brodogradilište d.d. Rijeka, Obrtnička komora Primorsko-goranske Županije, AZVO i mnogi drugi.

 

Također, u sklopu popratnog programa, mogućnosti koje nude studentima kao i radionice za razvoj praktičnih vještina održat će predstavnici: HANFE, Loreal Adria d.o.o., Erste Bank d.d., Electus DGS d.o.o. i IntegralEdu.

 

Još jedna posebnost ovogodišnjeg izdanja EFRI Tjedna karijera je i to što se cjelokupni događaj održava kao dio aktivnosti EU projekta: „Povećanje zapošljivosti studenata kroz unapređenje Centra za karijere i razvoj stručne prakse – CEZAR" čiji je cilj doprinijeti povećanju zapošljivosti EFRI studenata. Projekt je sufinanciran iz Europskoga socijalnog fonda (ESF), Operativnoga programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020." o kojem možete više doznati OVDJE.

 

 

Sva predavanja su online - pratiti možete putem poveznica u nastavku:
 
SRIJEDA
 
OSNOVNI PROGRAM
 
 
POPRATNI PROGRAM
 
  • 14.00 SATI - RADIONICA: "Razgovor za posao/praksu u vrijeme korone - ONLINE nije bauk!" BY lOREAL POVEZNICA

ČETVRTAK
 
OSNOVNI PROGRAM
 
POPRATNI PROGRAM
 
  •  13.00 sati - Nevena Vretenar (Brandier - obrt za marketing i dizajn) "Kako Vam Linkedin može pomoći u pronalasku posla?" POVEZNICA
  • 15.00 sati - ELECTUS DGS "Čestitamo, diplomirali ste....a sada..!" POVEZNICA
 
PETAK
 
OSNOVNI PROGRAM
 
 
POPRATNI PROGRAM
 
  • 10.00 sati - Asja Brusić "Volontiranje u kulturi - prilike i mogućnosti" POVEZNICA

 

Cijeli program dostupan je OVDJE, a za sve dodatne informacije pratite naše web stranice i društvene mreže!

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više