Poziv studentima na volontiranje na 9. Rijeci psihologije!

Poziv studentima na volontiranje na 9. Rijeci psihologije!

Pridruži se organizacijskom timu na već tradicionalno uspješnoj manifestaciji Rijeka psihologije i pomogni je učiniti još boljom!

 

Pozivaju se sve zainteresirane studentice i studenti na uključivanje:

  • u radu promotivno-prodajnog štanda na Korzu ili ZTC-u
  • sudjelovanjem u promidžbi manifestacije na društvenim mrežama ili kroz dijeljenje letaka
  • sudjelovanjem na svečanom otvaranju manifestacije 17. veljače 2020.
  • sudjelovanjem u organizaciji predstave „U mojoj glavi" koja će se održati 18. veljače 2020.

 

Prijave se vrše izravno putem ove poveznice.

 

Volonterski se sati se naravno upisuju u volontersku knjižicu!

 

 

O Rijeci psihologije

 

Rijeka psihologije je manifestacija koja se već devetu godinu zaredom obilježava u Rijeci i okolici u sklopu Tjedna psihologije. Ove godine se družimo s ljubiteljima psihologije od 17. do 23. veljače koji će moći sudjelovati u više od 100 aktivnosti na gotovo 70 lokacija u Rijeci i još 19 gradova/mjesta u Primorsko-goranskoj županiji.

Cilj manifestacije jest prikazati široke i različite mogućnosti pomoću kojih psiholozi mogu pridonijeti poboljšanju kvalitete života pojedinca i zajednice, a manifestacija i ove godine ima humanitarni karakter, pri čemu će se prikupljati sredstva za nabavu opreme za djecu s teškoćama iz spektra autizma koja pohađaju Podcentar predškolskog odgoja Maestral Dječjeg vrtića Rijeka.

U organizaciju manifestacije uključeni su Odsjek za psihologiju i Centar za primijenjenu psihologiju Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Rijeci, Grad Rijeka, Sveučilišni savjetovališni centar, Ri Psi Alumni klub, Udruga studenata psihologije „Psirius", Društvo psihologa Primorsko-goranske županije te Udruga SOS Rijeka –  centar za nenasilje i ljudska prava.

 

 

Sve informacije o prošlim i budućim Rijekama psihologije možete pronaći na našim službenim mrežnim stranicama www.rijekapsihologije.org ili https://www.facebook.com/rijekapsihologije/ gdje ćemo vrlo rado odgovoriti na Vaše upite!

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više