Prodajno mjesto Autotroleja na EFRIju

Prodajno mjesto Autotroleja na EFRIju

Studenti koji ne posjeduju RCC karticu odnosno do sada nisu ostvarivali studentska prava ili moraju napraviti izmjenu zona moraju doći na prodajno mjesto (Ekonomski fakultet u Rijeci i Kampus) gdje će im se izraditi kartica (plastika) i upisati potrebne subvencije i prava, nakon prvog upisa svako sljedeće produženje mogu obaviti na prodajnim mjestima prijevoznika i na kioscima Tisak plus i Inovina, te putem web servisa Rijeka CityCard.

Studenti koji posjeduju RCC karticu do sada imaju uredno upisanu studentsku kategoriju i nastavljaju studij te ne mijenjaju status ili zonu korištenja javnog prijevoza, osim na prodajnim mjestima Autotroleja i privremenim prodajnim mjestima za studente (Kampus; Ekonomski fakultet) mogu obaviti upis studentskih prava za listopad 2022. g. na kioscima Tisak plusa i Inovina te putem web servisa Rijeka CityCard. 
 

prodajno mjesto-KAMPUS i EKONOMSKI FAKULTET (Zgrada Aneks)

Privremena prodajna mjesta bit će otvorena od 21. 9. do 10. 10. 2022 g.
Radno vrijeme privremenog prodajnog mjesta:
ponedjeljak-petak od 9 do 16 sati


Dokumentacija potrebna za nove korisnike
  • Važeći osobni dokument (osobna iskaznica; putovnica)
  • Potvrda o boravištu u koliko student nije iz Rijeke
  • Rješnja/potvrde JLS koji sufinanciraju studentske kategorije

Redoviti studenti ostvaruju sufinanciranje od strane Sveučilišta (27%) i JLS-a (33%) kojima pripadaju u odnosu na punu cijenu karte.
 
Redoviti cjenik i uvjeti korištenja prijevoza objavljeni su na stranicama prijevoznika
https://www.autotrolej.hr/karte/uvjeti-koristenja/
https://www.rijekacitycard.hr/hr

Svi studenti koji prava za listopad kupe po punoj cijeni mogu dodatno do 10. 10. 2022. g. izvršiti korekciju prava na prodajnim mjestima te će im se u tom periodu izvršiti povrat novčanih sredstava.

Za naredne mjesece sufinancirana studentska prava moći će se produžavati na postojećim prodajnim mjestima, kioscima Tisak plus i Inovine te na web-u Rijeka CityCard isključivo do 10. dana u mjesecu. Nakon navedenog datuma prava se mogu kupiti po punoj cijeni.

Studenti kod kupnje prava za listopad moraju imati važeću karticu (plastiku).


 


 

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više