Sadnja EFRI šume- novi datum!

Sadnja EFRI šume- novi datum!

Nakon odgode akcije sadnje EFRI šume zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta (snijega)  dogovorili smo novi termin - i to subotu, 23. travnja na istoj lokaciji.
U suradnji s Hrvatskim šumama posadit ćemo EFRI bukovu šumu na području Vrbovskog  (Moravice) u sklopu projekta „Dani zajedničke sadnje".  Akcija je i edukativnog karaktera jer radnici Hrvatskih šuma upoznat će nas s pravilima sadnje, a i pomoći nam u sadnji 500-ak bukva.

Svi koji se prijave za organizirani prijevoz autobusom, kreću s autobusne stanice u ulici Fiorello la Guardia (kod dućana Tommy) u 8 sati. Dolazak u Moravice (Vrbovsko) predviđen je  za 9.30. U akciju pošumljavanja pozvani su svi studenti, zaposlenici i članovi njihovih obitelji.

Fakultet organizira za sve prijevoz i ručak nakon pošumljavanja, a na vama je da obujete čvrstu obuću, radne rukavice, slojevito se obučete i ponesete dobru volju. Ako imate alat - motiku molim vas ponesite kako bi moglo više timova istovremeno saditi.

Prijave se zaprimaju do petka 15. travnja  2022. Svi koji su ispunili obrazac za prvi termin, trebaju ponoviti prijavu.

Prijavni obrazac

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više