Sebastijan Dominis i Asja Spasojević kreću put Rusije!

 Sebastijan Dominis i Asja Spasojević kreću put Rusije!

Najbolji studenti preddiplomskog i diplomskog smjera International Business, koji su se prijavili na Natječaj, nagrađeni su odlaskom u Rusiju - Fakultet im u potpunosti pokriva troškove kotizacije, smještaja i prehrane na GSEM Jesenskoj školi.

 

Ural Federal University, Graduate School of Economics and Management (GSEM), partnerska institucija Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, organizira od 7. do 17. studenog 2019. godine,  Međunarodnu  jesensku školu "Smart Future for All".


Graduate School of Economics and Management (Ural Federal University) nositelj je prestižne akreditacije EPAS (EFMD European Programme Accreditation System) čime se može pohvaliti samo 1% ekonomskih fakulteta u svijetu.


Škola će biti održana  Ekaterinburgu (Jekaterinburg) - gradu smještenom u istočnom podnožju planinskog lanca Ural, oko 1.700 km istočno od Moskve. Svi polaznici Škole, osim pohađanja interaktivnih predavanja i stjecanja 5 ECTS bodova imat će priliku  posjetiti i brojne znamenitosti, kao što je zemljopisna granica između Europe i Azije, stratište carske obitelji Romanov, spektakularan stadion izgrađen za Svjetsko nogometno prvenstvo 2018. godine.

Izvrsne ocjene i predani rad isplatili su se Sebastijanu i Asji koji su dio treće generacije studenata koje Ekonomski fakultet u Rijeci nagrađuje odlaskom u Rusiju!

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više