Social&Creative - Drugi inovacijski kamp

Social&Creative - Drugi inovacijski kamp

U sklopu projekta Social&Creative, sufinanciranog od strane Europskog fonda za regionalni razvoj (ERDF) bit će održan 24. i 25. studenog Drugi inovacijski kamp koji će imati poseban naglasak na Industrijske transformacije. 
 
U sklopu projekta, predviđena su tri online događaja koja se bave specifičnim temama inovacija prema kojima su i usmjerene aktivnosti Zajednice kreativnih i društvenih inovatora s Mediteranskog područja; Prvi inovacijski kamp društvenih inovacija (27/05/2021) Dugi inovacijski kamp industrijske transformacije (24/11/2021) i Treći inovacijski kamp održivog razvoja (03/2022).


Inovacijski kamp održat će se na engleskom jeziku i to u dva djela: 

 

1. Konferencija (24/11 u 10 sati); u sklopu koje će stručnjaci predstaviti uspješne primjere industrijske transformacije, osvrnuti se na izazove na koje nailaze društvene i kreativne industrije  te analizirati potencijal spajanja starog i novog tržišta

 

2. Fokus grupe i Radne skupine (24/11 u 17.30 i 25/11 u 13 sati); sudionici će diskutirati o metodologijama i korištenim alatima u prijašnjim projektnim razdobljima. 


Više informacije možete potražiti na MREŽNIM STRANICAMA. 

 

#2 INOVACIJSKI KAMP organizirala je Regija Puglia.

 Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci, kao jedini partner iz Hrvatske, od studenoga 2019. godine sudjeluje u provedbi projekta.


Prijaviti se možete OVDJE



Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više