Stipendija Hrvatske narodne banke

Stipendija Hrvatske narodne banke

Hrvatska narodna banka radi potpore budućim, mladim stručnjacima, u skladu s poslovnim interesima i mogućnostima, u 2021. godini dodjeljuje ukupno najviše osam stipendija, u visini od 3.000,00 kuna neto mjesečno za studente profila potrebnog za rad u Hrvatskoj narodnoj banci.

Uvjeti su natječaja sljedeći:

  • kandidat treba imati završenu najmanje prvu godinu studija
  • treba biti redoviti student integriranog (preddiplomskog ili diplomskog) ili diplomskog ili preddiplomskog studija iz polja/područja ekonomije ili matematike ili informatike odnosno računarstva odnosno informatičkih tehnologija ili grafičke tehnologije
  • treba imati državljanstvo Republike Hrvatske i studirati na nekom od fakulteta / visokih učilišta u Republici Hrvatskoj.
  • Unutar polja/područja navedenih u uvjetima poželjni su studijski programi ili smjerovi programa koji se odvijaju na fakultetima / visokim učilištima na kojima se stječu kompetencije za obavljanje poslova ekonomista istraživača, administratora sustava, administratora baza podataka, mrežnih administratora i programera ili onima na kojima se stječu kompetencije u kojima se traži sposobnost za poslove matematičkoga modeliranja, primjene analitičkih i numeričkih metoda, grafičkih analiza, provjere grafičkih uređaja, odnosno oni koji su u skladu s funkcijama i poslovnim prioritetima Hrvatske narodne banke.
Detaljnije informacije o prijavi potražite na poveznici https://www.hnb.hr/o-nama/karijera/stipendiranje

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više