The European Ethics Bowl

The European Ethics Bowl

Ekonomski fakultet u Rijeci u suradnji s Katedrom za marketing sudjeluje na međunarodnom natjecanju rješavanju poslovnih slučajeva u organizaciji The European Ethics Bowl (EEB - https://europeanethicsbowl.eu/). Cilj EEB-a je povezati studente preddiplomskih i diplomskih studija raznih zemalja kako bi podigli svijest o važnosti i složenosti problema poslovne etike u europskom kontekstu.


Natjecanje je prvenstveno namijenjeno studentima International Business smjera, no mogu se prijaviti i studenti drugih smjerova.

 

Link za prijavu: https://forms.gle/YpMdAqfEKeaeJRes5.

Nakon prijave, detaljne upute o prvom zadatku će vam biti poslane. Tada pristupate prvom, kvalifikacijskom zadatku u kojem će biti potrebno snimiti kratki video (3-5 min) u kojem nudite rješenje na prvu etičku dilemu: "Treba li Europska unija uvesti porez na visoko zagađujuća prometna sredstva (kratki letovi) na razini Europske unije iako bi takav potez mogao ograničiti mlađu generaciju u doživljavanju svega što europska integracija omogućava?".

 

Rok za prijavu na natjecanje je 8.listopad 2021 a rok za slanje videa 15. listopad 2021.

Za dodatne informacije pošaljite upit na matia.torbarina@efri.hr

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više