UNIRI Career Days

Pozivamo Vas na prve Dane karijera Sveučilišta u Rijeci – UNIRI Career Days, koji će se održati od 17. do 20. listopada 2022. godine u organizaciji Sveučilišta u Rijeci uz podršku Alumni UNIRI mreže, Ureda za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra te Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci.  


UNIRI Career Days organiziraju se s ciljem jačanja kompetencija za upravljanje karijerom kod studenata i alumna svih sastavnica riječkog Sveučilišta, informiranja o potrebama na tržištu rada te povezivanja s poslodavcima.  

Tijekom prva tri dana (od 17. do 19. listopada) svi zainteresirani moći će pristupiti predavanjima, radionicama i tribinama namijenjenima razvoju vještina upravljanja karijerom (izrada karijernog plana, predstavljanje poslodavcima, upravljanje vremenom i sl.) te informiranju o mogućnostima razvoja karijere na Sveučilištu u Rijeci.  


Središnja aktivnost UNIRI Career Daysa jest UNIRI Job Fair  na kojem će gotovo 40 izlagača imati priliku prezentirati svoje tvrtke/institucije putem prezentacija na štandu i pitch prezentacija, dok će svi posjetitelji (studenti i alumni) imati jedinstvenu priliku za informiranje o potrebama na tržištu rada te uspostavljanje kontakata s poslodavcima. Nadalje, sudionici svih edukativnih i informativnih aktivnosti imat će mogućnost sudjelovanja u nagradnoj igri u kojoj će moći osvojiti vrijedne nagrade.  


UNIRI Job Fair će se održati u četvrtak, 20. listopada od 14:00 do 20:00 sati u prizemlju zgrade Sveučilišnih odjela. Nakon 20:00 sati uslijedit će druženje tj. prilika za međusobno upoznavanje studenata, alumna i poslodavaca u neformalnom okruženju. Druženje, uz dodjelu nagrada sudionicima nagradne igre bit će organizirano u prostorima cafè-bara Kampus (Akvarij). 

Više informacija o cjelokupnoj manifestaciji možete pronaći na službenim stranicama UNIRI Career Days: https://uniri.hr/sveuciliste-i-drustvo/uniri-career-days/ 

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više