Završio drugi Tjedan karijera na Ekonomskom fakultetu u Rijeci!

Završio drugi Tjedan karijera na Ekonomskom fakultetu u Rijeci!

U ovogodišnjem programu Tjedna karijera, u sklopu 42 kolegija sudjelovalo je 46 predavača iz gospodarstva koji su se predstavili studentima, prenijeli im svoje znanje i iskustvo te ih informirali o prilikama koje im se nude za vrijeme i po završetku studiranja. Neki od njih su: Kraš, Infobip, Obrtnička komora PGŽ, Erste&Steiermärkische Bank, Mansped, HNK I. pl. Zajc, Grad Rijeka, Hrvatska poštanska banka, Primorsko-goranska županija.

 

U sklopu Dana poslovnih mogućnosti, od strane poduzeća, održale su se edukativne radionice za razvoj profesionalnih vještina kod studenta, a predstavnici Valamara i Erste Banke održali su predavanja o mogućnostima za razvoj karijera studenata. Hrvatski zavod za zapošljavanje-Regionalni ured Rijeka održao je predavanje o Mjerama aktivne politike zapošljavanja. Također, IntegralEdu je predstavio program  Work&Travel USA.

 

Putem info pultova studentima su se predstavili: Adecco&HUP, Valamar Riviera, Hrvatski telekom, Erste Bank, HZZ, Grad Rijeka&StartUp inkubator, Infobip d.o.o., IntegralEdu te udruge: ESN, SMART, DELTA, EFRI Consulting Club, EFRI sport , RI-Tech te Socijalna samoposluga.

 

U četvrtak, 24. listopada, u suradnji s ALUMNI zajednicom, održao se panel pod nazivom: „Bivši studenti sadašnjima - Vaša karijera počinje danas!" u kojem su sudjelovali: Miljenko Vaić (suvlasnik i direktor u InCePoSa d.o.o. i direktor prodaje u PIK Rijeka d.d.), Nikša Tomulić (suvlasnik i direktor u kompare.hr), Ivana Validžić (voditeljica strategije i poslovanja u Brigada d.o.o.) te  Aleksandra Ignatoski (poslovna analitičarka u Aestus d.o.o.). Moderatorica panela bila je prof. dr. sc. Ivana First Komen

 

U sklopu Dana maturanata - 25. listopada, posjetili su nas maturanti Ekonomske škole Mije Mirković Rijeka s ravnateljicom i profesoricama. Predstavljene su im mogućnosti koje Ekonomski fakultet u Rijeci nudi studentima, a asistent Ivan Gržeta je održao predavanje na temu: „Pametno bankarstvo za mlade".

 

Video Tjedna karijera je dostupan OVDJE.

 

Galerija je dostupna OVDJE.


 


 

 

 

 

 

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više