ALUMNI MBA konferencija

ALUMNI MBA konferencija

 
TREĆA Alumni konferencija: AKTUALNI IZAZOVI ENERGETIKE - IZMEĐU SIGURNOSTI I ODRŽIVOSTI
17. studenog 2022., Hotel Antunović, Zagreb

 
 
17. studenog 2022. u hotelu Antunović, Zagreb, održat će se 3. Alumni konferencija: AKTUALNI IZAZOVI ENERGETIKE - IZMEĐU SIGURNOSTI I ODRŽIVOSTI na Poslijediplomskom MBA studiju Ekonomija energetskog sektora s početkom u 9  sati. Konferenciju organizira Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci (EFRI) u suradnji s EIHP-om, KONČAR, Hitachi Energy i HRO CIGRE. Konferencija je namijenjena alumnijima i polaznicima MBA EES studija koji će raspravljati o ekonomskim, tehničkim i pravnim aspektima aktualnih izazova i dilema u energetici. 
 
 
 
 
 
 

Iako se Europska Unija u posljednja dva desetljeća postavila kao globalni lider u tranziciji energetskog sektora, proklamirane promjene još uvijek nisu provedene do kraja. Iz sadašnje perspektive gledano EU je bila nespremna na gubitak energenata od svog glavnog dobavljača i suočena je s izazovima energetske sigurnosti. Energetski sektor proživljava velike promjene – s jedne strane težnja prema energetskoj sigurnosti i samodostatnosti, a s druge strane prolazi kroz prvenstveno tranziciju prema niskougljičnoj ekonomiji i dekarbonizaciju koja mijenja poslovne modele energetskih kompanija i redefinira odnose na tržištima energenata.
 
Cilj je ove Alumni MBA konferencije omogućiti svim našim alumnijima i polaznicima da se upoznaju s rezultatima istraživanja svojih kolega, saznaju na kojim projektima rade te razmijene mišljenja i iskustva. Ovo će biti prilika za poslovno druženje i networking, što je vrlo važan dio studiranja na MBA studiju. S ukupnim brojem od preko 250 upisanih polaznika od kojih su mnogi obranili svoje završne radove, ova konferencija će okupiti stručnjake različitih profila koji su napravili ili su u tijeku izrade svojih završnih radova, case-studija ili drugih projekata. Stoga u skladu s praksom najboljih svjetskih MBA studija, EFRI okuplja svoje poslijediplomande i stvara platformu za promišljanje aktualnih tema i izazova u energetici te zaštite klime i okoliša. 
 
Više informacija potražite na STRANICAMA KONFERENCIJE
 

10. listopada 2018. u hotelu Antunović, Zagreb, održana je PRVA Alumni konferencija: SUVREMENI IZAZOVI U ENERGETICI na Poslijediplomskom MBA studiju Ekonomija energetskog sektora s početkom u 09:00 sati. Konferenciju je organizirao Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci (EFRI), EIHP te HEP u suradnji s partnerima. Konferencija je zatvorenog tipa te na njoj mogu prisustvovati samo Alumniji i polaznici MBA studija. 
 


Polaznici svih generacija Poslijediplomskog MBA studija Ekonomija energetskog sektora raspravljali su o ekonomskim, tehničkim i pravnim aspektima aktualnih izazova i dilema u energetici. Energetski sektor suočen je s brzim i velikim promjenama - strukturnim, tehnološkim, financijskim i regulatornim koje mijenjaju poslovne modele energetskih kompanija i redefiniraju odnose na tržištima energenata. 
 
Stranicu konferencije možete pronaći   OVDJE
 
 
 


 

 
 
PRVA Alumni konferencija: SUVREMENI IZAZOVI U ENERGETICI
10. listopada 2018.,Hotel Antunović, Zagreb
 

 
 
 Album možete pogledati OVDJE

Prijediplomski studij Diplomski studij Poslijediplomski studij Study Programs in English

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više