Mediji o nama

 ERASMUS ISKUSTVO
 
Naša studentica Tara Maula provela je pet mjeseci na privatnom Fakultetu u Istanbulu. Za iduću akademsku godinu Agencija za mobilnost i programe EU odobrila je Sveučilištu u Rijeci novih 6,29 milijuna kuna za mobilnost studenata i osoblja čime će iduće više od 250 studenata, odnosno 130 članova nastavnog i nenastavnog osoblja Sveučilišta ostvariti mogućnosti za unapređivanje svojih nastavnih i stručnih kompetencija. 

U sklopu programa Erasmus, Ekonomski fakultet kao jedina sastavnicu riječkog Sveučilišta koja izvodi preddiplomski i diplomski studij International Business na engleskom jeziku, odabere čak 80 studenata iz različitih zemalja Europske unije. 
Cijeli članak pročitajte OVDJE
PROJEKT "HRANA I ZAJEDNICA"


Nenad Vretenar s Ekonomskog fakulteta u Rijeci istaknuo je kako je suradnja ovih aktera nastala u uspješnoj borbi za ukidanje PDV-a na doniranu hranu, kao i da osnovna ideja njihovog rada ostaje smanjenje broja siromašnih i gladnih ljudi.
 
 
 
Cijeli članak pročitajte OVDJE
 
 
 
 
 
 

PANEL - UVOĐENJE EURA
 
Prof. dr.sc. Saša Žiković, prodekan za znanost na Ekonomskom fakultetu govorio je o tome da idemo prema euru, ali je apelirao da dok još imamo kunu, da pokušamo bar u ovom budućem razdoblju to iskoristiti za vlastitu konkurentnost, kao što je to činila Slovenija. 
 
 
 
 
 
 http://radio.hrt.hr/radio-rijeka/clanak/vujcic-prednosti-uvoenja-eura-znatno-su-vece-od-troskova/163013/
 
 
 
 
 
 
 
ČLANSTVO U EDAMBI
 

 
 
 
 Cijeli članak možete pročitati OVDJE
 
 
 
 
BESPLATNI TEČAJ KINESKOG JEZIKA NA EKONOMSKOM FAKULTETU U RIJECI
 
 
 
 Cijeli članak možete pročitati OVDJE
 
 
 
MEĐUNARODNA LJETNA ŠKOLA "MEĐUNARODNO OKRUŽENJE I EUROPSKE INTEGRACIJE"
 
 
 
Cijelu reportažu možete pogledati OVDJE

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se