10. MOTIVATION UP

10. MOTIVATION UP

U sklopu velike MotUp  turneje na naš Fakultet dolaze zanimljivi govornici koji će ispričati kako su otkrili svoju strast u životu i na koji su je način pretvorili u posao iz snova.
 
  • Anja Zambelli Čolak - uspješna riječka dizajnerica koja stoji iza prepoznatljivosti Kishe, Surf`n`Friesa, NK Rijeke, PIKO Rijeka i još mnogih drugih brendova;
  • Vuk Ćosić - autor komunikacijske strategije Rijeka EPK i 
  • Aleks Curać Šarić - prvi openmajkovac u Hrvatskoj koji je postao profesionalni komičar.

Moderator cijelog eventa je: Aleksandar Jelovac

Tijekom eventa svaki će sudionik imati priliku poslušati iskustva ostalih sudionika, ali i podijeliti svoje osobno iskustvo vezano uz vlastitu motivaciju i ostvarivanje svog potencijala u profesionalnom smislu.

Više informacija o Motivation Up-u možete pronaći na njihovoj Facebook stranici, a ulaznice možete osigurati na stranicama Entria.

Pridružite nam se u zgradi Aneksa s početkom u 17 sati!

Vidimo se na ovom jedinstvenom i motivirajućem događaju koji je do sada okupio 386 sudionika i 24 motivacijska govornika, a na društvenim mrežama broji nekoliko stotina članova.

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se