1. EFRI humanitarna utrka

1. EFRI humanitarna utrka

Studenti Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci organiziraju 1. EFRI humanitarnu trail utrku na 5 km koja će se održati 15. prosinca 2018. u Gradu Kastvu na Crekvini.  

EFRijevci i prijatelji EFRIja trčat će (ili šetati) za 40 mališana, štićenika udruge CeKeDe, koja se bavi se socijalnom inkluzijom djece korisnika Socijalne samoposluge. Utrka je otvorena za sve koji žele podržati ovu akciju, a dobrovoljni prilog će se moći dati prilikom preuzeća startnog broja na dan utrke.
 
Za najbrža tri sudionika u muškoj i ženskoj kategoriji, koji istrče cijelu rutu, osigurane su i vrijedne nagrade. Za sve sudionike osigurana je po završetku utrke domaća maneštra i kuhano vino naših sponzora.  Pozivamo sve zainteresirane građane da nam se pridruže u akciji, kroz trčanje ili laganu šetnju kroz kastavsku šumu i na taj način podrže rad udruge CeKaDE u njihovom socijalnom djelovanju. 
 
Video najavu utrke  možete pogledati na poveznici https://www.youtube.com/watch?v=J6OmnelOido 

PROGRAM UTRKE

10.00 h Okupljanje i podjela startnih brojeva 

10.30 h vođeno zagrijavanje

11.00 h start na Crekvini

12.30 h proglašenje i druženje

 
Prijave se zaprimaju putem obrasca registracije na mrežnim stranicama Fakulteta.
 

  

 

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više