2. skup članova stručne radne skupine

2. skup članova stručne radne skupine

U sklopu projekta „Povećanje zapošljivosti studenata kroz unapređenje Centra za karijere i razvoj stručne prakse – CEZAR" u petak, 9. listopada 2020. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci održan je 2. skup članova stručne radne skupine.


Skup je okupio projektni tim - nastavno i nenastavno osoblje Fakulteta, te predstavnike partnerske institucije HGK, od kojih je dio bio prisutan u online obliku, putem Zoom platforme.

Unutar prvog projektnog Elementa „Unapređenje modela provedbe stručne prakse za preddiplomski sveučilišni studij Ekonomija, preddiplomski sveučilišni studij Poslovna ekonomija te diplomski sveučilišni studij Ekonomija" izvjestilo se o dosadašnjim održanim aktivnostima te sudionicima istih. Predstavljeni su zaključci s fokus skupina koje su se tijekom srpnja i rujna održale s predstavnicima gospodarstva. Najavljene su aktivnosti za naredno projektno razdoblje.


U sklopu elementa 2. „Povećanje zapošljivosti studenata kroz njihovo uključivanje u aktivnosti za stjecanje praktičnih vještina i radnog iskustva te jačanje institucijskih kapaciteta Ekonomskog fakulteta u Rijeci" izložen je pregled odrađenih aktivnosti te su predstavljene one nadolazeće.

 

Cijeli album možete pogledati OVDJE

 

PROGRAM

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više