Aktualni natječaj

Aktualni natječaj

 
Rijeka, 29. travnja 2024. godine

EKONOMSKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U RIJECI, raspisuje Natječaj za upis studenata na sveučilišni specijalistički studij Ekonomika zdravstva - MBA u akademskoj godini 2024./2025. 

Tekst Natječaja

Uvjeti upisa na studij: 
 

Za upis na sveučilišni specijalistički studij "Ekonomika zdravstva - MBA" mogu kandidirati pristupnici koji su završili sveučilišni dodiplomski studij prema starom programu ili sveučilišni diplomski studij prema bolonjskom modelu i stekli najmanje 300 ECTS bodova.

S obzirom na multidisciplinarni karakter Studija u okviru društvenih znanosti, studij je prvenstveno namijenjen diplomantima ekonomskih i medicinskih fakulteta, kao i ostalih fakulteta područja društvenih i prirodnih znanosti.

Kandidatima bez praktičnih iskustava upis na sveučilišni specijalistički studij "Ekonomika zdravstva - MBA" moguć je uz prosječnu ocjenu iznad 3,5 ostvarenu na diplomskom studiju, odnosno uz preporuku dva sveučilišna nastavnika.  

Svi kandidati za upis na sveučilišni specijalistički studij bi trebali aktivno vladati engleskim jezikom.

U slučaju većeg broja prijava pojedine akademske godine od optimalnog, prednost upisa imaju kandidati s boljim prosjekom ocjena na diplomskom studiju te uspjehom postignutom u praksi.

 
Na Natječaj se prijavljujete popunjavanjem on-line prijave .
Uz to, za uspješnu prijavu na Natječaj potrebno je osobno ili poštom dostaviti dokumentaciju:
    1. popis natječajne dokumentacije
    2. životopis
    3. ovjerenu presliku diplome o završenom fakultetu (pristupnici koji su završili Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci ne moraju ovjeravati presliku)
    4. prijepis ocjena diplomskog /dodiplomskog studija
    5. potvrdu o OIB-u
    6.  Izjavu pristupnika ili Izjavu poslodavca u pisanom obliku o plaćanju školarine
    7. dvije preporuke sveučilišnih profesora upoznatog s akademskim dostignućem polaznika ili potvrdu o potrebnom radnom stažu u struci (ukoliko je prosjek ocjena niži od prosjeka koji se traži za upis na određeni SSS)
    8. pristupnik koji je stekao diplomu na inozemnom sveučilištu obvezan je o svom trošku dostaviti rješenje nadležnog tijela o akademskom priznavanju inozemne visokoškolske kvalifikacije
     
CIJENA ŠKOLARINE: 8.000,00 EUR
 
Rok za prijavu na Natječaj je 19. srpnja 2024.   
 
Prijave se podnose se na adresu: 
EKONOMSKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U RIJECI 
Referada za poslijediplomske studije
(Prijava na natječaj za upis na SSS Ekonomika zdravstva - MBA)
IVANA FILIPOVIĆA 4 
51 000 RIJEKA

* Napomena: 
Prilikom upisa na studij, sa studentima se sklapa Ugovor o studiranju
 
Ukoliko se ne javi dovoljan broj pristupnika koji ispunjavaju uvjete za upis, Fakultet zadržava pravo da u ak. god. 2024./2025. ne pokrene studij.

 
Studij se u potpunosti izvodi u Zagrebu, na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.
 
 

Prijediplomski studij Diplomski studij Poslijediplomski studij Study Programs in English

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više