Aktualni natječaj

Aktualni natječaj


Uvjeti upisa na studij:
 
Sukladno čl.15 Pravilnika o poslijediplomskim specijalističkim studijima Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, poslijediplomski specijalistički studij može upisati osoba koja je:


-   završila sveučilišni diplomski studij i stekla najmanje 300 ECTS bodova ili

-   koja je završila sveučilišni dodiplomski studij i stekla visoku stručnu sprema prema ranijim propisimaNa studij se mogu upisati svi studenti koji su završili četverogodišnji sveučilišni studij (po starom programu), odnosno diplomski sveučilišni studij (minimalno 300 ECTS) iz ekonomije ili poslovne ekonomije.

Studenti koji su završili studij iz drugog područja mogu se upisati na studij uz ispunjavanje dodatnih uvjeta, i to minimalno dvogodišnje radno iskustvo u struci relevantnoj za obavljanje kontroling funkcije ili su obvezni dokazati poznavanje osnovnih znanja iz ekonomije polaganjem sljedećih predmeta: Osnove ekonomije, Menadžment i Računovodstvo.
CIJENA ŠKOLARINE iznosi 25.000,00 knPreddiplomski studij Diplomski studij Poslijediplomski studij Study Programs in English

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se