Alumni MBA EES

Alumni MBA EES

 
 
 
 
PRIKLJUČITE SE ELITNOJ ENERGETSKOJ ZAJEDNICI
 

 
Snažan odnos unutar Alumni MBA EES ključ je snažnih poslovnih odnosa, prijateljstava, mogućnosti za cjeloživotno učenje za naše polaznike. MBA EES Alumni potiče trajne odnose između globalne MBA EES zajednice kako bi ojačali naše vrijednosti i uvjerenja.

Cilj Alumni-a MBA EES je održati vezu i kontakte između polaznika MBA Ekonomija energetskog sektora te pomoći u razvoju karijera svojih članova. Vi, naši kolege, ambasadori ste našeg MBA studija i fakulteta koji svojim znanjem i diplomom EFRI-a aktivno sudjelujete u razvoju energetskog sektora i cjelokupnog gospodarstva. 

Alumni MBA EES organizira brojna događanja koja Vam mogu biti interesantna i o kojima ćete biti informirani. Organiziramo Alumni MBA konferenciju, studijske posjete energetskim kompanijama i postrojenjima, druženja i druge oblike profesionalnih okupljanja. Želja nam je da se uključite sukladno Vašim interesima te da ostanete u kontaktu sa svojim kolegama i Ekonomskim fakultetom u Rijeci te maksimalno iskoristite profesionalnu mrežu i kontakte MBA EES-a kako bi Vaša profesionalna karijera ostvarila puni potencijal.
 
U suradnji s HRO CIGRE-om potičemo izvrsnost i financijski nagrađujemo najbolji završni rad obranjen u tekućoj akademskoj godini.
Nagrađeni rad javno je objavljen na našim stranicama te na stranicama HRO CIGRE-a, kao i prezentiran na Alumni MBA konferenciji.
 
Nagrađeni radovi:
2017/2018 - Krešimir Ugarković, MBA: "NADZOR I ZAŠTITA DISTRIBUIRANIH IZVORA ZASNOVANA NA SINKRONIZIRANIM MJERENJIMA"
2018/2019 - Albin Kapurović, MBA: "ANALIZA ALATA ZA USPOREDBU CIJENA PLINA TE PREPORUKA PRIMIJENJIVOG MODELA U REPUBLICI HRVATSKOJ"
2018/2019 - dr.sc. Danica Maljkovic, MBA: "ANALIZA TROŠKOVA I KORISTI IMPLEMENTACIJE INDIVIDUALNOG MJERENJA U SUSTAVIMA DALJINSKOG GRIJANJA U HRVATSKOJ"
2019/2020 - dr.sc. Danko Vidović, MBA: "POWER-TO-GAS TEHNOLOGIJA KAO PODRŠKA VEĆOJ INTEGRACIJI OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJE U ELEKTROENERGETSKI SUSTAV"
2020/2021 - Ivan Jurić, MBA: "EKONOMSKO TEHNIČKA ANALIZA IMPLEMENTACIJE PLUTAJUĆE FOTONAPONSKE ELEKTRANE"


Predsjednik Alumni MBA EES
Krešimir Ugarković, MBA

Direktor sektora za imovinu HEP ODS



Tajnik Alumni MBA EES
Renato Ćućić, MBA
Rukovoditelj odjela, HEP ODS
 
 
"Studij Ekonomija energetskog sektora dao mi je odličnu podlogu i dodatna ekonomska znanja za moj profesionalni razvoj, zato mi je zadovoljstvo prihvatiti čast i dužnosti predsjednika Alumni MBA EES. Povezanost gospodarstva i akademske zajednice je izuzetno bitna, a Ekonomski fakultet u Rijeci sa svojim MBA studijem iz energetike napravio je veliki iskorak u tom pravcu, Smatram da usavršavanje, prenošenje znanja i iskustava, kao i profesionalno umrežavanje predstavljaju ključ poslovnog uspjeha, stoga Vas pozivam da nam se pridružite i iskoristite mogućnosti koje smo za Vas pripremili u Alumni MBA EES. 
Želim Vam puno osobnog zadovoljstva i poslovnih uspjeha te se veselim susretu s Vama na nekom od nadolazećih događanja koja organizira Alumni MBA EES
 
                                                                        Krešimir Ugarković, MBA, predsjednik Alumni MBA EES

 

 

 

Nedavno ste promijenili posao? Odlično, javite nam se i pošaljite nam svoju „Profesionalnu karijeru"

  •          Pošaljite nam opis svojeg pomaka u „Profesionalnoj karijeri" na energetika@efri.hr
  •          Svoju sliku u JPEG formatu rezolucija 72 dpi
  •          Nekoliko rečenica o tome na koju poziciju i u koju tvrtku/instituciju ste prešli

Radujemo se čuti o Vašim profesionalnim uspjesima.

 

UČLANI SE U ALUMNI MBA EES 
 
 
U ekskluzivnoj suradnji s CROATA-om MBA EES je izradio unikatnu seriju kravata i marama s potpisom „CROATA for MBA EES" za naše Alumnije te članove Programskog i Međunarodnog savjetodavnog odbora.
 
 
 
 
 
 
Pratite nas
 
                        LinkedIn
 
                        Facebook



Prijediplomski studij Diplomski studij Poslijediplomski studij Study Programs in English

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više