ALUMNI MBA konferencija

ALUMNI MBA konferencija

 
 
 
 
 
10. listopada 2018. u hotelu Antunović, Zagreb, održana je PRVA Alumni konferencija: SUVREMENI IZAZOVI U ENERGETICI na Poslijediplomskom MBA studiju Ekonomija energetskog sektora s početkom u 09:00 sati. Konferenciju je organizirao Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci (EFRI), EIHP te HEP u suradnji s partnerima. Konferencija je zatvorenog tipa te na njoj mogu prisustvovati samo Alumniji i polaznici MBA studija. 
 


Polaznici svih generacija Poslijediplomskog MBA studija Ekonomija energetskog sektora raspravljali su o ekonomskim, tehničkim i pravnim aspektima aktualnih izazova i dilema u energetici. Energetski sektor suočen je s brzim i velikim promjenama - strukturnim, tehnološkim, financijskim i regulatornim koje mijenjaju poslovne modele energetskih kompanija i redefiniraju odnose na tržištima energenata. 
 
Stranicu konferencije možete pronaći   OVDJE
 
 
 


 

 
 
PRVA Alumni konferencija: SUVREMENI IZAZOVI U ENERGETICI
10. listopada 2018.,Hotel Antunović, Zagreb
 

 
 
 Album možete pogledati OVDJE

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se