Anna - Maria Begić: Stručna praksa u Swiss IPG Group

Anna - Maria Begić: Stručna praksa u Swiss IPG Group

Praksa u Swiss IPG Group bila je super iskustvo. Praksu sam odrađivala online te je radno vrijeme bilo vrlo fleksibilno. Naučila sam puno novih stvari: konkretnije, kako se poduzeće fokusira na digitalizaciju i održivost svih procesa unutar poduzeća te sam imala priliku istraživati tržište i sudjelovati na konferencijama, naučila sam puno novih pojmova s kojima do sad nisam bila u doticaju.


Tijekom svih 450 sati, svi kolege bili su vrlo pristupačni - ako bi mi trebala pomoć ili savjet oko izvršenja zadatka, mogla sam ih u svakom trenutku zamoliti za savjet te bi mi oni brzo odgovorili. Uvijek su otvoreni na pomoć. Što se tiče samog posla, sve je dobro objašnjeno. Ako bismo krenuli s nekim zadacima s kojima nismo toliko upoznati imali bi zajednički sastanak na kojem bi nam sve bilo objašnjeno. Također, vremensko ograničenje za odrađivanje zadataka je dobro, sve se stigne napraviti. Glavni su mi zadaci bili istraživanje tržišta za klijente, sudjelovanje na sastancima s klijentima te marketinški zadaci.


Za zaposlenje se pričalo i na početku prakse. Govorili su kako postoji mogućnost zaposlenja na kraju prakse ako se dokažemo. Meni se sviđala opcija zaposlenja, a kako se praksa odvijala, sve mi se više sviđala pomisao na zaposlenje. Nakon završetka prakse, imala sam sastanak sa svojim nadređenim mentorom, te sam ja njemu izjasnila svoje mišljenje o praksi, što mi se svidjelo i slično. Nakon toga, on je izjasnio svoje mišljenje i rekao kako se još drži toga što je na početku rekao za zaposlenje te mi je ponuđena pozicija za zaposlenje. Ja sam naravno pristala!


Presretna sam što sam EFRI praksu mogla obaviti u Swiss IPG Group te ovim putem zahvaljujem Centru za karijere EFRI što me je savjetovao u odabiru mojeg praksodavca što me je dovelo do zaposlenja – svakako preporučujem obavljanje prakse u ovom poduzeću svim studentima koji su zainteresirani za proširenje svog znanja i učenje novih stvari!

 

Draga Anna-Maria, čestitamo ti na diplomi magistre poslovne ekonomije i želimo ti svu sreću na tvom novom radnom mjestu!

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više