Autotrolej - kako do svoje pokazne karte?

Autotrolej - kako do svoje pokazne karte?

Studenti koji do sada imaju uredno upisanu studentsku kategoriju i nastavljaju studij te ne mijenjaju status ili zonu korištenja javnog prijevoza, osim na prodajnim mjestima Autotroleja i privremenim prodajnim mjestima za studente (Kampus i  Ekonomski fakultet) mogu obaviti upis studentskih prava za listopad 2021. g. na kioscima Tisak plusa i Inovina te putem web servisa Rijeka CityCard i to u razdoblju od 27. 9. 2021. do 10. 10. 2021.

Studenti kod kupnje prava za listopad moraju imati važeću karticu (plastiku).

Studenti koji ne posjeduju RCC karticu odnosno do sada nisu ostvarivali studentska prava ili moraju napraviti izmjenu zona moraju doći na prodajno mjesto  (samo prvi mjesec) gdje će im se izraditi kartica (plastika) i upisati potrebne subvencije i prava.

Studentima će izrada kartica i upis prava biti omogućena i na privremeno otvorenim prodajnim mjestima organiziranim od strane Sveučilišta gdje će biti moguća izrada RCC Torpedo kartica

Privremena prodajna mjesta za studente

Prodajno mjesto-KAMPUS

Privremena prodajna mjesta bit će otvorena od 21. 9. do 10. 10. 2021 g.

Radno vrijeme privremenog prodajnog mjesta:

ponedjeljak-petak od 9,00 do 17,00 sati

Prodajno mjesto-EKONOMSKI FAKULTET (Mala dvorana Aneks)

Privremena prodajna mjesta bit će otvorena od 21. 9. do 10. 10. 2021. g.

Radno vrijeme privremenog prodajnog mjesta:

ponedjeljak-petak od 8,00 do 16,00 sati


Dokumentacija potrebna za nove korisnike:

1.     Važeći osobni dokument (osobna iskaznica; putovnica)

2.     Potvrda o boravištu u koliko student nije iz Rijeke

3.     Rješenja/potvrde JLS koji sufinanciraju studentske kategorije

Redoviti studenti ostvaruju sufinanciranje od strane Sveučilišta (27%) i JLS-a (33%) kojima pripadaju u odnosu na punu cijenu karte.

Redoviti cjenik i uvjeti korištenja prijevoza objavljeni su na stranicama prijevoznika:

https://www.autotrolej.hr/karte/uvjeti-koristenja/

Svi studenti koji prava za listopad kupe po punoj cijeni mogu dodatno do 10. 10. 2021. g. izvršiti korekciju prava na prodajnim mjestima te će im se u tom periodu izvršiti povrat novčanih sredstava.

Za naredne mjesece sufinancirana studentska prava moći će se produžavati na postojećim prodajnim mjestima, kioscima Tisak plus i Inovine te na web-u Rijeka CityCard isključivo do 10. dana u mjesecu. Nakon navedenog datuma prava se mogu kupiti po punoj cijeni.


Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se