Career Booster

Career Booster

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci je, treću godinu za redom, bio domaćin velikoj studentskoj konferenciji Career Booster. U razdoblju od 6. do 8. ožujka, u partnerstvu sa Start-Up udrugom iz Pule, okupili smo više od 150 sudionika i 20 predstavnika iz svijeta gospodarstva.
 
U cilju povezivanja studenata i mladih nezaposlenih osoba s potencijalnim poslodavcima, edukacije o trendovima s tržišta rada te razvoja karijere, Ekonomski fakultet u Rijeci je ugostio udruge i poslodavce iz različitih djelatnosti koji su predstavili kompanije, selekcijske postupke, sezonske poslove, mogućnosti za praksu i zapošljavanje. Sudionici su imali priliku riješavati case study-e te se na taj način predstaviti poduzećima. Također, u sklopu programa konferencije održale su se i specijalizirane radionice iz područja financija, marketinga, IT, novinarstva, managementa, PRa, poduzetništva, prodaje, soft skillsa i dr.
 
U sklopu programa sudionici su imali priliku poslušati Gorana Vrabeca (direktora Volim ljuto), Ozrena Burića (suvlasnik B.I.D. grupe), Brunu Glavana (vlasnika agencije Nivago), Mariju Mažar (vlasnicu agencije Alura i osnivačicu bloga Stilueta), Katarinu Toković (voditeljicu prodaje u Oktal Pharmi), Željku Budić (centar menager ZTCa)  i još mnoge.
 

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se