Coke Summership

Coke Summership

COKE SUMMERSHIP je program koji nudi iskustvo spajajući izobrazbu i radionice, rad s mentorima te stvarno poslovno iskustvo. Ove godine sudionici imaju priliku iskusiti praksu iz udobnosti vlastitoga doma te iskoristiti sve prednosti digitalizacije u radu na važnim projektima u međunarodnome timu.
 

Praksa traje četiri tjedna i odvijat će se tijekom srpnja.

 

TKO SE MOŽE PRIJAVITI?

Prijaviti se mogu studenti svih sveučilišta, viših i visokih škola u Hrvatskoj, a praksa će se odvijati virtualno!

 

 

O PROGRAMU COKE SUMMERSHIP

Kako bi postali sudionici programa Coke Summership, morate proći postupak odabira kandidata za taj program, a koji je ove godine u potpunosti digitaliziran. Sastoji se od mrežnoga testa, virtualnih intervjua i digitalne platforme za procjenu radnoga učinka. Praksa će se održavati virtualno i trajat će četiri tjedna u srpnju. U sklopu prakse sudionici će dobiti projekt na kojem će raditi samostalno ili u timu, pod vodstvom mentora. Tri dana u tjednu su rezervirana za rad na projektu, a preostala dva za sudjelovanje na predavanjima i radionicama koje će voditi rukovoditelji Coca-Cole HBC.

Tijekom četiriju tjedana prakse kandidati će biti pod vodstvom svojega mentora, stjecat će vještine upravljanja projektima i prezentacijske vještine, usavršavati poslovnu komunikaciju, učiti kako učinkovito upravljati vremenom te stjecati još mnoštvo vještina nužnih za razvoj uspješne karijere.

 

Studenti koje odaberu kao polaznike prakse Coke Summership i koji uspješno završe program dobit će potvrdu o završenoj praksi i ući će u bazu mogućih budućih zaposlenika Coca‑Cole HBC Hrvatska.

 

Prijave su otvorene do 31. 5. 2020.

 

Više informacija potražite OVDJE.

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više