COLLEGE2BUSINESS KONFERENCIJA

COLLEGE2BUSINESS KONFERENCIJA

Što želite raditi u životu, jedno je od često postavljenih pitanja studentima. Brojni ne znaju što žele, nisu upućeni u mogućnosti koje im se pružaju ili uspjeh u Hrvatskoj smatraju nemogućim pa planiraju svoje prilike iskoristiti izvan države.

Odgovore na postavljena pitanja donosi College2Business konferencija koja će se održati u petak 7.4. na Ekonomskom fakultetu u Rijeci.

Revoltirani sadašnjim stanjem u državi, gdje se u posljednjih pet godina iz Hrvatske iselilo preko 150 tisuća mladih, riječki studenti iz udruge Somnium pokrenuli su konferenciju College2Business koja će mladima pomoći u daljnjem poslovnom razvoju.

Neki od uspješnih predavača koje ćete imati prilike poslušati na C2B konferenciji u Rijeci su: Andrija Čolak, Ingrid Divković, Mario Novak i Alis Marić.

Ulaz je besplatan za sve sudionike, a ukoliko želite sudjelovati na konferenciji i biti dio ove uspješne priče, potrebno je ispuniti prijavnicu.

Više informacija o konferenciji dostupno je na Facebook i Web stranicama konferencije.

Vidimo se u petak 7.4. na Ekonomskom fakultetu s početkom u 10:00 sati u dvorani Aneks!

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se