Dan maturanata EFRI

Dan maturanata EFRI

U sklopu ovogodišnjeg programa Tjedna karijera EFRI, koji se održava od 6. do 10. studenog 2023. godine, Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci na jedan dan otvara svoja vrata maturantima. 

Dan maturanata EFRI održat će se 10. studenog 2023. godine s početkom u 10 sati. U sklopu programa, učenici će imati priliku doznati više o studijskim programima, smjerovima na hrvatskom i engleskom jeziku, mogućnostima studiranja i stjecanja iskustva u inozemstvu, karijernim mogućnostima i stručnim praksama.

 

Također, kroz neformalno druženje, učenici će od samih profesora, asistenata, bivših studenata i studenata imati dodatno priliku iz prve ruke doznati sve što ih zanima o studiranju na našem Fakultetu.

 

Program Dana maturanata:

09:45 – 10:00 sati: prijava i registracija sudionika

10:00 – 10:20 sati: ulazak i  razgledavanje Fakulteta, informatičkih kabineta, predavaonica

10:20 – 10:50 sati: predstavljanje mogućnosti studiranja na EFRI

10:50 – 11:10 sati: EFRI Alumni – kratka predavanja bivših studenata

11:10 – 11:30 sati: zabavni kviz za srednjoškolce

11:30 – 12:30 sati: druženje ispred fakulteta s profesorima, EFRI studentima, EFRI alumnijima i rješavanje orijentacijskog kviza

 

Radi daljnje organizacije događaja i ograničenih mjesta u dvoranama, ljubazno molimo sve zainteresirane škole, maturante i roditelje da svoj dolazak potvrde do 27. listopada 2023. godine putem OBRASCA  ili organizirani dolazak razreda prijave putem mail-a na adresu karijere@efri.uniri.hr, u kojem je potrebno navesti naziv škole, imena nastavnika u pratnji te broj učenika.

 

Veselimo se susretu!

 

 

Cijeli program Tjedna karijera EFRI dolazi uskoro.


Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više