Dan otvorenih vrata Centra za karijere

Dan otvorenih vrata Centra za karijere

U četvrtak, 24. svibnja, održat će se prvi Dan otvorenih vrata Centra za karijere Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.
 
Tom prilikom, studenti i svi zainteresirani moći će kroz zanimljiv program doznati više o prilikama koje im nudi Centar kroz svoje brojne projekte i aktivnosti.
 
U razdoblju od 8 do 10 sati, dođite u ured Centra za karijere (zgrada Aneksa) i informirajte se o mogućnostima koje vam se nude tijekom i nakon završetka studiranja, a koje vam omogućavaju razvoj stručnih znanja i vještina. Također, trebate savjet kako napisati CV, molbu ili se pripremiti za razgovor za posao? Svi putevi vode u Centar za karijere!
 
U 10 sati, u dvorani 4,  održat će se radionica: "Upravljanje vremenom" na kojoj će sudionici moći doznati zašto je upravljanje vlastitim vremenom bitno u razvoju karijere, kako upravljati svojim svakodnevnim obavezama te ostvari poslovne i privatne ciljeve.
 
U sklopu programa Dana otvorenih vrata, dođite poslušati profesora Miroslava Vrankića kojeg je kompanija Google svrstala među 100 najvećih pokretača promjena u ovom dijelu Europe i dobitnika nagrade: "Ponos Hrvatske” za 2016. godinu. S početkom u 15 sati, u dvorani 6, predstaviti će poduzeće E-Glas d.o.o. čiji je osnivač i direktor. Misija poduzeća E-Glas je vratiti samostalnost osobama s invaliditetom, odnosno svrsishodno upotrijebiti znanje, iskustvo te mogućnosti visoke tehnologije kako bi pomogli i olakšali svakodnevicu ljudima koji žive u teškim životnim okolnostima zbog tjelesnog invaliditeta, starosti, bolesti ili općenito tjelesne nemoći.
 
Također, ovo inovativno poduzeće u razvoju, trenutno je u potrazi za novim članovima svojega tima pa će svi zainteresirani bit u mogućnosti doznati više o otvorenim pozicijama.
 
Sudjelovanje u svim aktivnostima je besplatno, a prijaviti se možete OVDJE.
 
Dođite na Dan otvorenih vrata Centra za karijere, informirajte se o mogućnostima koje vam se nude i napravite prvi korak u izgradnji uspješne karijere!
 
Dobrodošli!
 
#radimonoštoželim
 
 
 

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se