Dan otvorenih vrata EFRI

Dan otvorenih vrata EFRI

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci i ove godine organizira Dan otvorenih vrata EFRI, u sklopu kojeg pozivamo učenike završnih razreda srednjih škola na Dan otvorenih vrata EFRI, kojeg organiziramo 22. ožujka 2024. godine s ciljem informiranja učenika o mogućnostima nastavka školovanja na našem Fakultetu, što uključuje predstavljanje studijskih programa na hrvatskom i engleskom jeziku, kao i o mogućnostima studiranja i stjecanja iskustva u inozemstvu, stručnim praksama i mnogobrojnim mogućnostima koje se pružaju našim studentima tijekom studija.


Po dolasku na naš Fakultet, slijede organizirani obilazak prostora te prezentacija o Fakultetu, nakon čega će se učenicima predstaviti članovi EFRI ALUMNI zajednice – bivši studenti našeg Fakulteta, koji i po završetku studija, nastavljaju surađivati s Fakultetom i promicati njegov značaj u razvoju karijera. Po završetku događanja, slijedi zabavni kviz za sve prisutne učenike te neformalno druženje s profesorima, asistentima, bivšim i trenutnim studentima našeg Fakulteta koji će spremno odgovarati na sva pitanja prisutnih učenika. 


Program Dana otvorenih vrata EFRI je sljedeći:

 

  


Radi ograničenog broja sudionika, prijave za sudjelovanje su obavezne putem prijavnog obrasca zaključno do 12. ožujka 2024. godine.

 

U slučaju potrebe najave dolaska veće grupe, ljubazno molimo da nam pošaljete obavijest na e-mail adresu karijere@efri.uniri.hr.


Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više