Dan otvorenih vrata EFRI 2023

Dan otvorenih vrata EFRI 2023

Još nisi siguran kojim smjerom nastaviti svoje školovanje?? Pridruži nam se na „Danima otvorenih vrata EFRI" za  srednjoškolce i saznaj kako može izgledati tvoja karijera u budućnosti!Prošla godina za Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci bila je velika prekretnica – prateći najnovije trendove u svijet i osluškujući potrebe naših partnera iz gospodarstva  uvedeni su brojni novi kolegiji i revidirani svi postojeći! 


Što znači da svi naši brucoši studiraju po najnovijim programima!


Zahvaljujući suradnji s više od 220 partnera svi naši studenti za vrijeme studija imaju osiguranu stručnu praksu, a često kod istih poslodavaca  i nastave radni odnos nakon završetka Fakulteta!
 
PROGRAM

10.30 –  11.00       »    Prijava i registracija sudionika 

11.00  – 11.30       »    Vođeni obilazak Fakulteta

11.30  – 12.00       »    Studiranje na EFRIju i ALUMNI iskustva bivših studenata

12.00 – 12.15        »    Zabavni kviz za srednjoškolce

12.15 – 13.30        »    Druženje ispred fakulteta s profesorima, EFRI Buddyjima, EFRI Alumnijima

                            »     Rješavanje orijentacijskog kviza "Koji je smjer za tebe"

                            »     Druženje uz pizzuPridruži nam se u petak , 31. ožujka 2023. u 10.30 sati na EFRI-ju i upoznaj se s profesorima, asistentima i studentima. Poslušaj kratke priče naših bivših studenata i sudjeluj u timskom kvizu znanja! Kasnije te čeka cut pizze i zajedničko druženje!

 
Svoj dolazak obavezno prijavi OVDJE.

Integrirani studij ekonomije Integrirani studij ekonomije Prijediplomski studij Diplomski studij Poslijediplomski studij Study Programs in English

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se