Dan poslovnih mogućnosti - OTVORENE PRIJAVE ZA EFRI STUDENTE I ALUMNIJE

Dan poslovnih mogućnosti - OTVORENE PRIJAVE ZA EFRI STUDENTE I ALUMNIJE

Ekonomski fakultet u Rijeci i Centar za karijere EFRI već dugi niz godina fokus svojih mnogobrojnih aktivnosti stavljaju na intenziviranje suradnje s gospodarskim subjektima te pokretanje obostrano korisnih projekta kroz uključivanje studentskih kapaciteta.

 
Nastavno na dosadašnje uspješne projekte je i veliki događaja Dan poslovnih mogućnosti - Meet&Employ koji će se održati 22. travnja 2021. s ciljem povezivanja studenata i potencijalnih poslodavaca kroz speed dating intervjue, kratke 10-minutne razgovore za posao. 
 

Dan poslovnih mogućnosti - Meet&Employ prvi je ovakav događaj u Rijeci i Primorsko – goranskoj županiji, a omogućit će ostvarivanja suradnje između studenata i poslodavaca u vidu zapošljavanja, primanja na stručnu praksu/pripravništvo, stipendiranja studenata ekonomije i poslovne ekonomije te uvrštavanja u bazu potencijalnih zaposlenik.

 

Za sve dodatne informacije dostupna je brošura koju možete pronaći OVDJE.

 

 

Otvoreni natječaji za studente i alumnije kao i sve dodatne informacije dostupne su OVDJE do 14. travnja 2021. godine.

 

 

Događaj se organizira kao dio aktivnosti EU projekta: „Povećanje zapošljivosti studenata kroz unapređenje Centra za karijere i razvoj stručne prakse – CEZAR" čiji je cilj doprinijeti povećanju zapošljivosti EFRI studenata. Projekt je sufinanciran iz Europskoga socijalnog fonda (ESF), Operativnoga programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020."

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više