Dan poslovnih prilika – Meet&Employ 2024

Dan poslovnih prilika – Meet&Employ 2024

Centar za karijere Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci četvrtu godinu za redom organizira Dan poslovnih prilika – Meet&Employ, događaj namijenjen povezivanju poslodavaca i studenata kroz speed dating intervjue.

Ovogodišnji Dan poslovnih prilika će se održati 14. svibnja 2024. godine, a prethodit će mu predstavljanje poslodavaca i slobodnih radnih mjesta koje nude za EFRI studente 7. svibnja 2024. godine.


Dan poslovnih mogućnosti - Meet&Employ prvi je ovakav događaj u Rijeci i Primorsko – goranskoj županiji, a omogućuje ostvarivanja suradnje između studenata i poslodavaca u vidu zapošljavanja, stipendiranja studenata ekonomije i poslovne ekonomije te uvrštavanja u bazu potencijalnih zaposlenika.

 

INFORMACIJE ZA POSLODAVCE

Prijave za poslodavce su otvorene do 28. travnja 2024. godine putem prijavnog obrasca dostupnog OVDJE. Prilikom prijave potrebno je navesti sljedeće podatke: naziv poduzeća, kontakt osobu i njezin kontakt, naziv radnog mjesta/poslovne prilike, opis radnog mjesta/poslovne prilike, uvjete za prijavu te učitati službeni logo organizacije.


Radna mjesta i druge poslovne prilike za studente se objavljuju na mrežnim stranicama 29. travnja 2024. godine.


Predstavljanje poslodavaca i radnih mjesta te poslovnih prilika koje nude za studente ekonomije i poslovne ekonomije održat će se 7. svibnja 2024. godine i nije nužan preduvjet za sudjelovanje u Danu poslovnih prilika 14. travnja 2024., već prilika da se zainteresiranim studentima dodatno predstave i pojasne uvjete natječaja. U slučaju sudjelovanja na predstavljanju, prijavljeni poslodavci će na mail adrese dobiti predložak za izradu prezentacije. Prezentacija treba biti opsega maksimalno 4 slajda i u trajanju maksimalno 5 minuta. Raspored predstavljanja bit će objavljen po završetku prijava poslodavaca.


Prijave za studente za objavljena radna mjesta bit će od 29. travnja do 9. svibnja 2024. godine.

 

Po završenim prijavama studenata, 10. svibnja 2024. godine, objavljuje se raspored intervjua koji će se održati na Danu poslovnih prilika 14. svibnja 2024. godine. Intervjui se održavaju u prostorijama Fakulteta, jedan na jedan sa svakim prijavljenim studentom u trajanju maksimalno 15 minuta. Poslodavci će, radi pripreme, prije samih intervjua dobiti životopise svih prijavljenih studenata.


Također, dodatna mogućnost za prijavljene poslodavce je, ukoliko vremenske prilike dozvole, predstavljanje putem info štandova u dvorištu Fakulteta na sam dan događanja 14. svibnja 2024. godine.

 

 

INFORMACIJE ZA STUDENTE

Informacije o otvorenim radnim mjestima i drugim poslovnim prilikama bit će objavljene 29. travnja 2024. godine, a prijave će se zaprimati do 9. svibnja 2024. godine putem online prijavnog obrasca.


Studenti će imati mogućnost doći na konzultacije u Centar za karijere EFRI u periodu od 6. do 8. svibnja 2024. godine, u ranije dogovoreni termin. Termini će biti objavljeni i poslani na mail adrese zainteresiranih naknadno.


Studenti se mogu prijaviti za maksimalno tri radna mjesta te u tom slučaju popunjavaju prijavni obrazac za svako radno mjesto za koje su zainteresirani i svaki put prilažu životopis i motivacijsko pismo prilagođene određenom natječaju.


Tjedan prije Dana poslovnih prilika, 7. svibnja 2024. godine, održat će se predstavljanje poslodavaca i njihovih radnih mjesta, a na kojem studenti i zainteresirani mogu više doznati o samim uvjetima pojedinog natječaja. Raspored predstavljanja bit će objavljen po završetku prijava poduzeća.


Dan poslovnih prilika se održava 14. travnja 2024. godine i tada će se prema unaprijed objavljenom natječaju održati intervjui u prostorijama Fakulteta. Intervjui će se održati jedan na jedan, u trajanju maksimalno 15 minuta. Raspored intervjua će se obajviti 10. svibnja 2024. godine.

 


 

 

 

 

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više