Dan stručnih praksi EFRI

Dan stručnih praksi EFRI

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci i Centar za karijere EFRI organiziraju Dan stručnih praksi EFRI, koji će se održati 22. siječnja 2024. godine u Dvorani Aneks s početkom u 10 sati.
 

Od ove ak. god., 2023./2024., kolegij Stručna praksa postaje obvezni kolegij za studente treće godine prijediplomskog, kao i za studente druge godine diplomskog studija. Kao i prošle godine, fond sati za studente druge godine diplomskog studija iznosi 450 sati, a od ove ak. god., fond sati za studente treće godine prijediplomskog studija iznosi 300 sati.

 
Cilj organizacije događanja je povezati naše studente treće godine prijediplomskog i druge godine diplomskog studija koji žele saznati više o nadolazećim prilikama za stručnu praksu s organizacijama koje će im i pružiti priliku za stjecanje radnog iskustva prije završetka studija i izlaska na tržište rada tijekom ljetnog semestra, koji započinje 4. ožujka 2024. godine.
 
Program otvara uvodna riječ izv. prof. dr. sc. Vesne Buterin, Nositeljice kolegija Stručna praksa, nakon čega slijedi prezentacija rezultata istraživanja o zadovoljstvu naših partnera realizacijom kolegija Stručna praksa u ak. god. 2022./2023., što će obuhvatiti i podatke o zapošljavanju naših studenata po završetku kolegija, kao i osobno predstavljanje nekih od njih.
 
U drugom dijelu slijede prezentacije organizacija koje će sudjelovati u događanju, nakon čega će studenti dobiti priliku osobnog predstavljanja potencijalnim organizacijama.
 

Pozivamo sve zainteresirane organizacije koje će sudjelovati na nadolazećem Danu stručnih praksi na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci da zaključno do 15. prosinca 2023. godine ispune PRIJAVNI OBRAZAC, a po završetku roka za registraciju, svim prijavljenim organizacijama dostavit ćemo program događanja.

 

Pozivamo sve studente našeg Fakulteta, neovisno o godini i razini studija da nam se pridruže na Danu stručnih praksi, a naročito studente treće godine prijediplomskog i druge godine diplomskog studija EFRI koji će u ljetnom semestru ak. god. 2023./2024. pohađati kolegij Stručna praksa. 

 

Prijava za studente je obavezna putem PRIJAVNOG OBRASCA, zaključno do 8. siječnja 2024. godine.

 

U slučaju pitanja, slobodno kontaktirajte Morenu Simčić, bacc. admin. publ., mag. oec., stručnu suradnicu u Centru za karijere EFRI na e-mail adresu morena.simcic@efri.uniri.hr ili telefonski na 051/355-135 (ured: Zgrada Aneks, I. kat).



Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više