Digitalni Inovacijski Inkubator powered by Hrvatski Telekom

Digitalni Inovacijski Inkubator powered by Hrvatski Telekom

Dragi studenti,


pozivamo vas da se pridružite Digitalnom Inovacijskom Inkubatoru powered by Hrvatski Telekom i doživite iskustvo koje će vam pomoći unaprijediti osobne i profesionalne vještine.

 

Zašto se pridružiti Inkubatoru?


• Stvarni utjecaj: Istražite svijet inovacija i ponudite inovativno rješenje za industriju koju smatrate zanimljivom, uz suradnju s ekspertima iz kompanija.

ICT – Hrvatski Telekom, medijska industrija – Nova TV, industrija pića – Jamnica, financijska industrija – Raiffeisen banka, energetska industrija – E.ON, izdavačka industrija – Školska knjiga, zdravstvena industrija – Poliklinika Sinteza

• Vrijedne nagrade: Budite među najboljih 21 tima u 7 kategorija, s prilikom osvajanja do 4.500 €, zajedno s putovanjem na Web Summit 2024. u Portugal.

• Međunarodno iskustvo: Sudjelujte i povežite se sa studentima diljem Europe.Top of Form

• Obogaćivanje znanja: Učite od profesora s prestižnih međunarodnih sveučilišta putem uvijek dostupnih video materijala.

• Personalizirane povratne informacije: Sudjelujte u jedan-na-jedan sesijama sa stručnjacima iz poduzeća i Instituta za inovacije, razgovarajući o vašem projektu i mogućnostima njegova napretka.

• Napredovanje u karijeri: Povećajte izglede za napredovanje u karijeri stjecanjem praktičnog iskustva, izgradnjom profesionalnih mreža i razvijanjem traženih vještina koje će vas izdvojiti na konkurentnom tržištu rada.

 

Faze Inkubatora

1. Prijave u program – do 31.03.

2. Edukacijski program – 11.03.-24.03.

3. Prijava projekata na natječaj – 25.03.-01.04.

4. Razrada projekata – 01.04.-26.05.

5. Veliko finale i proglašenje pobjednika – 06/2024.


 
Na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci predstavljanje Digitalnog Inovacijskog Inkubatora će se održati u sljedećim terminima:
  • srijeda, 13.03.2024 u 13:45 (dv 5)
  • četvrtak, 14.03.2024 u 8:30 (dv 6) te
  • četvrtak 14.03.2024 u10:15 (dv 1).
 
Jeste li spremni prihvatiti izazov?

Ako želite otkriti svoj kreativni potencijal, istražiti nove izazove i biti dio dinamične digitalne zajednice, kliknite ovdje kako biste se prijavili pojedinačno ili kao tim do 31. ožujka 2024. godine!


Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više