E-Glas d.o.o.

RADNO MJESTO: Pomoćnik/ca voditelja ureda

 
OPIS POSLA: Student/ica će biti zadužen/a za ispunjavanje obrazaca, kontaktiranje različitih ustanova u svrhu prikupljanja informacija, pisanje dopisa, prikupljanje dokumentacije, pisanje projekata, arhiviranje dokumentacije, izrada putnih naloga, komunikacija putem telefona, kontaktiranje medija, traženje sponzora.
 
MJESTO RADA: Rijeka
 
PUTNI TROŠAK: DA
 
PERIOD RADA: 17.09. – 31.10. probni rad, nakon toga mogućnost produženja suradnje do daljnjega
 
DATUM POČETKA RADA: 17.09.2018.
 
CIJENA REDOVITOG SATA: 20,00 kn
 
TRAŽENE KOMPETENCIJE: 
- komunikativnost, ugodnost u komunikaciji
- kvalitetno usmeno i pismeno izražavanje
- pedantnost
- visoka organiziranost
- pamćenje detalja
- analitičko razmišljanje
- urednost i održavanje reda
- brzo tipkanje
- uslužnost, rado pomaganje kolegama i klijentima 
 
OSTALE NAPOMENE: E-Glas je brzorastuća tvrtka koja razvija naprednu tehnologiju za pomaganje osobama s invaliditetom. Naše poslovanje se sve više širi globalno, a naš tim čine mlade i jako motivirane osobe. Jako pazimo na kvalitetne međuljudske odnose i stalo nam je do naših suradnika. U E-Glasu vam možemo pružiti izazovan i zanimljiv posao, dodatne edukacije, odlično mentorstvo i dinamično okruženje u kojem rješavate stvarne probleme (a ne kuhate kavu). Pored toga, ići ćete s nama na teambuildinge te dobiti priliku da puno naučite i brzo napredujete.      
 
NAČIN I KONTAKT ZA PRIJAVU: Putem formulara na webu: www.bit.ly/EGlas-stud-admin
 
Rok za prijavu: 10. rujan 2018.

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se