EFMD Global Network

EFMD Global Network

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci dio je EFMD Global Network mreže  - najvećeg međunarodnog portala za prakse u području razvoja menadžmenta koji uključuje više od 800 institucija s više od 16.000 članova iz akademske zajednice, privatnog poduzetništva, javnih služba i savjetovanja u  82 zemlje svijeta.  
 
EFMD Global Network ima važnu ulogu u informiranju, istraživanju, umrežavanju, poticanju inovaciju i najboljih praksi u području upravljanja. 
 
Kako biste mogli kreirati svoj profil na ovoj mreži, morate biti student Ekonomskog fakulteta u Rijeci.
 
Bazi pristupate putem poveznice: https://efri.higheredtalent.org/Login, a za kreiranje vlastitog profila potreban vam je AAI identitet.
 
 
 
 
Klikom na: „New User?" pojavljuje se polje: „Enter your school email address" gdje upisujete svoj JMBAG. Domena efri.hr je automatski upisana.
 
Pritisnite: „Get started" i na vašu e-mail adresu, koju ste dali prilikom upisa na EFRI, je došla potvrda registracije putem koje verificirate svoje podatke.
 
Svaki sljedeći put, kada pristupate bazi, dovoljno je unijeti samo JMBAG (npr. 00811357143) jer je @efri.hr automatski unesen te ranije kreiranu lozinku.
 
Ispunite svoje podatke, pregledavajte otvorene pozicije, rješavajte testove i nađite ono što vas najviše zanima.
 
Sretno!

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se