EFRI Buddy 2023./2024. - OTVORENE PRIJAVE!

Poštovani studenti i poštovane studentice,

 

Iako se ova akademska godina polako bliži kraju – na Fakultetu se već počinjemo pripremati za sve događaje koji će uslijediti početkom iduće akademske godine u listopadu 2023. godine, a jedna od njih zasigurno je dobrodošlica našim brucošima koji će nam se pridružiti od ovog listopada  time započeti svoje novo životno poglavlje.

 

Da bismo našim novim studentima olakšali prilagodbu, i ove godine pripremamo EFRI BUDDY program u kojem okupljamo studente starijih generacija koji žele prenijeti svoja znanja, vještine i radne navike među mlađim generacijama.


Slijedom toga, pozivamo sve zainteresirane studente i studentice našeg Fakulteta da u idućoj akademskoj godini budu dio EFRI Buddy programa.

 

Svi zainteresirani studenti mogu se prijaviti putem POVEZNICE.

 

*U slučaju većeg broja zaprimljenih prijava, uzimat će se u obzir kriterij izvrsnosti.


Svi studenti koji sudjeluju u EFRI Buddy programu bit će pripremljeni za predstojeći angažman na radionici „EFRI za brucoše" koju pripremamo za polovicu rujna 2023. godine, a jedna od tema koju ćemo obuhvatiti u sklopu radionice je organizacija događanja, kako biste mogli zajedno s nama sudjelovati u pripremanju događanja tijekom sljedeće akademske godine.

 

Svi studenti koji budu sudjelovali u programu imaju mogućnost upisa odrađenih sati u volontersku knjižicu i dobivanju potvrde Fakulteta o sudjelovanju u programu.

 

Pozivamo sve zainteresirane studente i studentice da pošalju svoje životopise i motivacijsko pismo zaključno do 15. rujna 2023. godine u 12 sati na e-mail adresu Centra za karijere: karijere@efri.hr, gdje ujedno možete postaviti i sva Vaša pitanja vezana uz EFRI buddy program u ak. god. 2023./2024.

 

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više