EFRI Networking Week - Connect&Act

EFRI Networking Week - Connect&Act

Na Ekonomskom fakultetu u Rijeci će se od 25. do 29. ožujka 2019. održati EFRI NETWORKING WEEK - Connect&Act.
 
Bogati program je usmjeren na povezivanje sadašnjih i diplomiranih studenata Ekonomskog fakulteta u Rijeci.
 
Očekuje nas niz predavanja od strane Alumnija - uspješnih poslovnih ljudi i članova Alumni zajednice, a kroz koja će oni prenijeti svoja znanja, iskustva i vještine svojim mladim kolegama.
 
Osim službenog dijela programa, očekuje nas i neformalno druženje, zabavno-edukativni kviz te studijski posjet poduzeću-partneru Fakulteta.
 
 

 
 
 
DOGAĐAJI U SKLOPU PROGRAMA:
 
 
EFRI ALUMNI NIGHT
 
ALUMNI night Ekonomskog fakulteta u Rijeci će se održati 26. ožujka 2019. s početkom u 18 sati.
Cilj ovog neformalnog druženja je povezati sadašnje i diplomirane studente našeg Fakultetea te osigurati razmjenu iskustva.
Druženje će se održati  u Stop Caffe&Club-u (Užarska 17, Rijeka).
Radi daljnje organizacije, ljubazno bismo Vas molili da svoje sudjelovanje potvrdite na mail: dorjana.dodic@efri.hr do ponedjeljka u 17 sati.
 
 
 
 
SVJETSKI I EUROPSKI TJEDNA NOVCA NA EFRI-u
 
I ove godine pridružujemo se  obilježavanju međunarodne manifestacije Svjetskog i europskog tjedna novca kojima se promiče financijska edukacija i općenito važnost financijskog znanja za poduzetništvo i cijelo društvo.
 
U suradnji s Hrvtskom udrugom poslodavaca - Regionalni ured Rijeka na Ekonomskom fakultetu u Rijeci će se održati prezentacije na teme: 
1. Mirovinski fondovi – prednosti individualne kapitalizirane štednje, predavač Dean Borbelj, Erste Plavi
2. Dobrovoljna mirovinska štednja s naglaskom na poticaje za poduzetnike, predavač Goran Katušić, RMD   
 
Prezentacija  će se održati u srijedu 27. ožujka 2019. godine s početkom u 11:00 sati u dvorani Aneks  Ekonomskog fakulteta u Rijeci (Ul. Ivana Filipovića 4).
 
Prezentacija  je zamišljena kao interaktivno predavanje tijekom kojeg će svi sudionici moći postavljati pitanja i rješavati nedoumice vezane uz temu. 
 
Sudjelovanje na seminaru je besplatno, a očekivano trajanje je od 11 do 12.30 sati.  Zbog ograničenog broja mjesta, molimo da svoje sudjelovanje prijavite do utorka 26. ožujka putem online obrasca dostupnog na: http://skr.rs/Cbq
 
 
 
 
ZABAVNO EDUKATIVNI KVIZ "EFRI FAKTOR"
 
Vjerujete da znate marketing i osnove ekonomije? Da vam je međunarodna ekonomija i menadžment u malom prstu, a i druga područja ekonomije vam nisu bauk? Prijavite se za zabavo-edukativni kviz i provjerite svoje znanje i imate li EFRI faktor! Kviz se održava 27. ožujka u Bačvi, nagrade i dobra zabava su osigurani. Okupite tim od 3 člana + jednu zamjenu i prijavite se na: http://skr.rs/CFP Broj timova je ograničen, stoga požurite! Vidimo se!
 
 
 
 
 
POSJET NOGOMETNOM KLUBU RIJEKA
 
U sklopu programa EFRI NETWORKING WEEK,  studenti EFRI-a imaju priliku 28. ožujka posjetiti HNK Rijeku. Tema predavnja je sportski menadžment i izazovi s kojima se menadžeri i klub u poslovanju susreću.  
Ukoliko želite sudjelovati u ovom posjetu, prijave su OBAVEZNE jer je broj mjesta ograničen.
Predavanje započinje u 13 sati u prostorijama HNK Rijeka na Rujevici, a detaljnije informacije o mjestu okupljanja biti će vam dostavljenje po potvrdi prijave. 
Online obrazac za prijavu možete pronaći na: http://skr.rs/Cbh
 
 
 
 
 

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više